18 / 05 / 2024

2015 sezonu

2015 sezonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki sorunların tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Van'da ulaşıma 18 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 sezonu içerisinde ulaşım için dev bütçe ayırarak, yaşanan sorunun ortadan kaldırılması için 18 milyon 781 bin TL bütçe harcadı.

FerYapı Asya Basketbol Ligi 2014-2015 sezonunu 19 Mayıs'ta kapattı!

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı’nın sponsor olduğu ‘Feryapı Asya Lig 2014-2015 sezonu’, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şenliklerle sonlandı.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Hikmet Atilla: 2015 turizm sezonu iyi görünmüyor!

Didim Ticaret Odası Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, 2015 yılı turizm sezonuyla ilgili öngörülerde bulundu. Gözlemlerini aktaran Hikmet Atilla, "2015 turizm sezonu iyi görünmüyor" dedi.

Turizmciler 2015 sezonu için fikir alışverişi yaptı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki sorunların tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Tarihi stada deprem testi!

Altay Al sancak Stadı 2014-2015 sezonu öncesi deprem testine tabi tutuldu. Tarihi stadın deprem yönetmeliğine uygun olmadığı bir hafta içinde kesinlik kazanacak. Raporun olumsuz yönde olması halinde üçlendirme çalışmaları yapılacak.

Kartal Eagle Residence 2015'te teslim! 155 bin liraya!

Kartal Eagle Residence projesinde fiyatlar 155 bin liradan başlangıç gösteriyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu projenin anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Viaport Marin, Nisan 2015’te açılacak!

Viaport Marin projesinde 5 çıpalı marina konsepti uyarlandı. Projede, unutulmaya yüz tutan balıkçı barınakları yeniden inşa ediliyor. Viaport Marin, Nisan 2015’te İstanbulluların hizmetine açılması planlanıyor

Tuzla Viaport Marin Nisan 2015'te tamamlanacak!

VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak...

Viaport Marin görücüye çıktı! Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi' nin katkılarıyla,Tuzla' da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015' te İstanbulluların hizmetine açılacak...

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 2015 Ocak'ta hizmete girecek!

Kuzey Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin 2015 yılı Ocak ayında hizmete gireceğini ve hastanenin kapasitesini 400'den 660 yatağa çıkarttıklarını söyledi

2015 sezonu Haberi

2015 sezonu


2015 sezonuna hazırlık ve turizm dinamiklerinin ahenk içerisinde çalışabilmesi için yapılan toplantıda turistin 'Bir daha Alanya'ya geleceğim' demesi için özellikle, asayiş, havalimanına uzak şehir imajı, çığırtkanlık, çevre, deniz kirliliği, yerli ve yabancıya fiyat denkliğinin sağlanması, çalışanların yaka kartı kullanması gerekliliği, esnaf ve otelcilerin mağduriyetleri gibi konularda nasıl çözüm oluşturulabileceği görüşüldü. 


YAKA KARTI TAKILSIN 

Çığırtkanlık konusunun Alanya imajına darbe vurduğunu söyleyen TÜRSAB Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu ise müşteriyle temas halinde olan esnafın yaka kartı takması kuralına uyması gerektiğinin altını çizdi. 


Çığırtkanlık yapan esnaftan kurtulmak için turistlerin ilginç yöntemler geliştirdiğini söyleyen ALTİD Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan da, turistlerin yürürken ağzında kürdanla dolaştığını ve çığırtkanlardan kurtulma yöntemi geliştirdiklerini söyledi. 


Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde turizmde 2015 sezonuna hazırlık ve turizmin dinamiklerinin ahenk içinde çalışabilmesi...