04 / 05 / 2024

2015 unicera

2015 unicera

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

İtalyan ISVEA, 2015 koleksiyonuyla Unicera'da!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

İtalyan ISVEA 2015 koleksiyonunu tanıtacak!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ege Vitrifiye 2015 Unicera Fuarı'na katılacak!

Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı'na katılacak..

Porselen karonun yıldızı UNİCERA'da parlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gittikçe modernleşen porselen karonun yıldızı UNİCERA'da parlayacak!

Viaport Marin görücüye çıktı! Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi' nin katkılarıyla,Tuzla' da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015' te İstanbulluların hizmetine açılacak...

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 2015 Ocak'ta hizmete girecek!

Kuzey Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin 2015 yılı Ocak ayında hizmete gireceğini ve hastanenin kapasitesini 400'den 660 yatağa çıkarttıklarını söyledi

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Seramiksan, İtalyan Marka Ceramica Rondine’yi Unicera’da Türkiye’yle buluşturdu!

Seramiksan, 26. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, ortağı olduğu İtalyan marka Ceramica Rondine ve teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleri ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı...

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Autoshow 2015 yılına ertelendi!

Zorlu bir süreçten geçen Türk otomotiv endüstrisinde, Autoshow Fuarı da belirsizlikten nasibini aldı. 31 Ekim'de düzenlenmesi beklenen Autoshow Fuarı, 2015 ilkbahara ertelendi. Kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak...

2015 unicera Haberi

2015 unicera

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 Şubat Salı günü kapılarını açtı. Resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirerek mimarlar ve iç mimarlar tarafından büyük metrajlı projelerde sağlamlığın, tasarımın ve prestijin sembolü olarak tercih edilen porselen karolardan bahsetti.

Kendi sektöründe dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez ziyaretçilerini karşılıyor. Bu sene kapsamını genişleterek katılımcı ve ziyaretçilerini 11 salon ve 98.000 m2 kapalı sergileme alanında bir araya getirmeyi hedefleyen UNICERA, her yıl mimarlar, iç mimarlar,...