10 / 05 / 2024

2015 Vadiyaka projesi

2015 Vadiyaka projesi

2000 yılından itibaren Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'da iddiasını sürdürüyor. Proje Şehir Hastanesi’ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fuzul Vadiyaka ev fiyatları!

Fuzul Vadiyaka ev fiyatları 2+1'lerde 516 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir Vadiyaka projesi 2017 sonunda teslim ediliyor...

17 soruda Vadiyaka projesi!

Vadiyaka projesi Fuzul Yapı tarafından İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan cadde dükkanlarından 50'si yatırımcılara açık artırma yoluyla sunuluyor. İşte 17 soruda Vadiyaka projesi...

Başakşehir Vadiyaka'da 495 bin TL'ye! Teslimler Haziran 2017'de!

Yüzde 70 prim yapması hedeflenen Vadiyaka projesi İstanbul Başakşehir'de Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Fuzul Yapı son projesi Vadiyaka'da iddiasını sürdürüyor!

2000 yılından itibaren Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'da iddiasını sürdürüyor. Proje Şehir Hastanesi’ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir'de dairelerin yüzde 43'ü satıldı!

Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir’in kalbinde inşa edilen ‘Vadiyaka’ projesi ile bir kez daha adından söz ettiriyor.

Vadiyaka'nın yatırımcısına yüzde 70 kazanç getirmesi planlanıyor!

Fuzul Yapı’nın son projesi VadiYaka, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan VadiYaka projesi; 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 ayı satışları!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 itibariyle toplam konut satışları hakkında bilgilerini yayınladı.

Başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim?

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin yer aldığı Vadiyaka projesi 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim?

Vadiyaka projesi yüzde 70 prim yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir’de ‘Vadiyaka’ adını verdiği yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 2017 yılı sonunda teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 250 liradan başlarken, yüzde 70 prim öngörülüyor.

Fuzul Yapı son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu!

2000 yılından bugüne Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Yapı'nın yeni projesi ‘Vadiyaka’ Başakşehir'in kalbinde yükseliyor...

17 soruda Vadiyaka Başakşehir projesi!

Vadiyaka Başakşehir projesi bugün satışa sunuldu. Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka'da fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor. İşte 17 soruda Vadiyaka Başakşehir projesi...

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

2015 Vadiyaka projesi Haberi

2015 Vadiyaka projesi

Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir’in lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satıldı. Lansman fiyat avantajının devam ettiği proje; modern konut anlayışı, özgün mimarisi ve sosyal imkanlarıyla büyük ilgi görüyor. 


Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir’in kalbinde inşa edilen ‘Vadiyaka’ projesi ile bir kez daha adından söz ettiriyor.


Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı’nın referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor.


Hem oturumluk hem de yatırımlık proje olan  Vadi Yaka  peyzajıyla da farklılaşıyor. Projede çocukların güvenle ve özgürce oynayabilecekleri özel bir ‘çocuk oyun adası’...