01 / 05 / 2024

2015 Yapı Fuarı

2015 Yapı Fuarı

İnşaat Odası Eskişehir Şubesi, uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği İstanbul Yapı Fuarı ziyaretini bu sene de gerçekleştirdi. Fuar ürün gruplarına göre ayrılmış olan salonlarda bin 250 katılımcı sayısına ulaştı.

Yapı Fuarı'nda 1.250 firma yapı malzemeleri tanıttı!

Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar Turkey Build 38. Yapı Fuarı, sektör oyuncularını İstanbul’da ağırladı..

2015 Yapı Fuarı'nda inşaat sektörü için yol haritası çizilecek!

TÜRKİYE İMSAD'dan yapılan açıklamaya göre,Türkiye İMSAD bu yıl 38. Yapı Fuarı'na 50 sanayici ve 10 sektör derneğiyle katılacak. Bu yıl fuar sektörün yol haritası çizilecek..

21. Yapı Fuarı İzmir'de gerçekleşiyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 5-8 Kasını 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini biraraya getiriyor.

21. Yapı Fuarı Turkeybuild bugün başlıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 5-8 Kasım 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı İzmir'de düzenlenecek!

YEM Fuarcılık tarafından organize edilen 21. Yapı Fuarı, 5-8 Kasım 2015 arasında İzmir'de , düzenlenecek. Bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bira raya getirmeyi hedefleyen fuara 350 firma katılacak.

21. Yapı Fuarı-TurkeyBuild İzmir 5 Kasım'da başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir 5-8 Kasım'da!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Turkeybuild Ankara Yapı Fuarı başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara 1 Ekim'de başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara için geri sayım!

Sektördeki yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

28. Yapı Fuarı'na hangi firmalar katılacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek.

28. Yapı Fuarı 1 - 4 Ekim'de gerçekleşecek!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türk yapı sektörü 28.Yapı Fuarı'nda Ankara’da buluşuyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek.

28.Yapı Fuarı–Turkeybuild Ankara 1-4 Ekim'de!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan 28.Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Van İnşaat ve Yapı Fuarı açılışa hazırlanıyor!

Bu yıl 28 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında kapılarını açacak olan Van İnşaat ve Yapı Fuarı için çalışmalar devam ediyor.

2015 Yapı Fuarı Haberi

2015 Yapı Fuarı

İnşaat Odası Eskişehir Şubesi, uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği İstanbul Yapı Fuarı ziyaretini bu sene de gerçekleştirdi. Ürün gruplarına göre ayrılmış olan salonlarda bin 250 katılımcı sayısına ulaşılırken, fuar; Balkanlar, Rusya, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgede en büyük fuar özelliğini taşıyor. Türkiye’den ve yurt dışından yapı sektöründe çalışan yüzlerce firmanın katıldığı ve Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde kurulan stantları gezen Eskişehirli inşaat mühendisleri, yenilik ve gelişmeleri birebir yerinde...