10 / 05 / 2024

2015 Yılbaşı turları

2015 Yılbaşı turları

Çeşitli tur şirketlerinden derlenen bilgiye göre, bu yıl perşembe gününe denk gelen 1 Ocak'ın bir gün sonrasını veya önceki üç günü hafta sonuyla birleştirerek düzenlenen yılbaşı turlarının bedeli 199 eurodan 649 euroya kadar uzanıyor.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Turizm şirketleri yılbaşına özel turlar hazırladı!

Yılbaşı tatiline sayılı günler kala tatil rezervasyonlarının bilançosu da belli oldu. Bu yıl 1 Ocak’ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle tatilciler 4 gecelik tur programları hazırlayınca büylük taleple karşılaştı.

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Yılbaşı turlarında en çok Roma tercih ediliyor!

4 günlük yılbaşı tatilinde 150 bin kişinin seyahat etmesi bekleniyor. Kısa tatil turizmcilere 150 milyon TL kazandıracak. Tatilcilerin gözde şehri ise Roma..

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Konut projelerinde 2015 yılbaşı kampanyaları!

İnşaat firmaları, 2015 yılına sayılı günler kala konut projelerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Yeni yılla birlikte yeni ev fırsatlarının sunulduğu projelerde birbirinden özel kampanyalar yer alıyor...

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası!

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası başladı. Dairelerin 213 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satışları devam eden dairelerin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek.

140 bin kişi yılbaşı turlarına katılıyor!

Yılbaşı tatilinin perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan cuma günü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Yılbaşında 140 bin civarında kişinin turizm paketlerinden yararlanacağı açıklandı.

Kıbrıs yılbaşı turlarında yüzde 40 indirim imkanı!

Her dönem ılıman, yeşil ve bir o kadar güneşli olan Kıbrıs, yeni yıla girerken bu görüntüye bir de Türkiye'nin yıldızlarını ekledi. Yüzde 40'a varan indirimlerin olduğu Yavru Vatan'da eşsiz bir yılbaşı için tüm hazırlar tamamlandı...

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Yılbaşı turları yüzde 20 oranında arttı!

Yılbaşının perşembe günü başlayacak olmasını fırsat bilenler, yeni yıla moral depolayarak girmek için cumayı da tatile dahil edip yılbaşı tatilini 5 güne çıkardı...

2015 Yılbaşı turları Haberi

2015 Yılbaşı turları


Çeşitli tur şirketlerinden derlenen bilgiye göre, bu yıl perşembe gününe denk gelen 1 Ocak'ın bir gün sonrasını veya önceki üç günü hafta sonuyla birleştirerek düzenlenen yılbaşı turlarının bedeli 199 eurodan 649 euroya kadar uzanıyor.


Yurt dışı turlarında yılbaşı eğlencelerinin yanı sıra farklı kültürler ve tatlar tanımak isteyenlerle, tarih, doğa, macera konseptli turlar hatta alışverişiyle ünlü şehirler de ilgi çekiyor. Türkiye'nin genelinde kış mevsiminin yaşanacak olması dolayısıyla yeni yılda sıcak iklimin hüküm sürdüğü Kıbrıs ve Dubai turları da tercih edilebilirken, 365 günün yorgunluğunu atmak isteyenler için dünyada ilk çam ağacının süslendiği Letonya'nın Riga şehri de bir seçenek olarak sunuluyor.


Yılbaşı için en çok tercih edilen yerler arasında ise sırasıyla Roma, Milano, Venedik, Sicilya, Prag, Viyana, Paris ve Barcelona bulunuyor.


"ARALIĞIN İLK HAFTASINA KADAR...