29 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.



Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor. Firmanın yılbaşına özel “3 Al 2 Öde” fırsatından yararlanarak mobilyalarını bugünden satın alanlar, dilerlerse “Emanet Sistemi” hizmetinden ücretsiz yararlanıp, ürünlerini istedikleri herhangi bir tarihte teslim alabiliyor. Ayrıca Evgor.com.tr adresinden yapılan online mobilya alışverişlerinde, yurt geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti de veriliyor. 


Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Buna göre, Alyans yatak ve yemek odası takımlarını birlikte alanlar, 2.850 TL değerindeki Glory koltuk veya köşe takımına herhangi bir ücret ödemeden bedavaya sahip oluyor. Evgör Mobilya’nın yılbaşına özel “3 Al, 2 Öde” fırsatından yararlanmak isteyenler İstanbul’un her iki yakasındaki Evgör mağazalarını ya da www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirler.



Geri Dön