27 / 04 / 2024

Evgör Mobilya’da, yılın çalışanı ödülleri sahiplerini buldu!

Evgör Mobilya’da, yılın çalışanı ödülleri sahiplerini buldu!

Kuruluşunun 9. Yılını kutlayan Evgör Mobilya’da yılın çalışanları belli oldu…





“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganı ile 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren Evgör, yılın çalışanlarını belirledi. Evgör Mobilya yönetim ve personelinin, firmada 1 yıldan fazla süredir hizmet veren çalışma arkadaşlarını 9 farklı kriterde değerlendirip puanladığı anket sonucunda 2013 yılının çalışanı ödülüne Kenan Kaplan layık görüldü. Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan oylamada ikinciliği Kübra Şadoğlu alırken, üçüncü ise Ahmet Tanrıverdi oldu. 




Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, bu defa çalışanlarını ödüllendirdi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen “Yılın Çalışanı” ödülleri sahiplerini buldu. Evgör Mobilya’da bir yılı aşkın süredir çalışan personelin, “Davranış, Dış Görünüş, Gelişime Açıklık, Kişilik, Bakış Açısı, Düşünce ve Tutum, Takım Oyunu, Mücadele Ruhu ve Empati” kriterleri doğrultusunda değerlendirildiği anket sonucunda Kenan Kaplan, en fazla puanı alarak 2013 yılının çalışanı seçildi. Evgör Mobilya çalışanları tarafından yapılan oylamada dereceye girenlere ödülleri, haftasonu düzenlenen yat turu organizasyonu sırasında verildi. 


Birinciye 10 günlük Umre Seyahati, İkinciye akıllı telefon, üçüncüye tablet pc


Yılın Çalışanı Ödülleri’nde birici olan Evgör personeli, iki kişilik 10 Günlük Umre Seyahati ile ödüllendirilirken, ikinciye iPhone 4 telefon, üçüncüye ise iPad tablet bilgisayar hediye edildi. Dereceye girenler plaket ve ödüllerini Evgör Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kır ile Başkan Yardımcısı Ahmet Ekmen’in elinden aldı. Gecede bir de Evgör Yönetimince “Unutulmayanlar” özel ödülü verildi. Bu ödüle, firmadan yeni emekli olan Gülbeyaz Toros layık görüldü. 


Geri Dön