28 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'da 9 özel üründe yüzde 50 indirim!

Evgör Mobilya'da 9 özel üründe yüzde 50 indirim!

Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, kuruluş yıldönümüne özel alışveriş fırsatları sunuyo



EVGÖR müşterileri 9. Yıl için oluşturulan “9 Özel Ürün” paketindeki mobilya ve aksesuarlara yarı fiyatına sahip olurken, yüzlerce üründe de sürpriz indirimlerden yararlanacak.


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılında yola çıkan Evgör Mobilya, kuruluşunun yıldönümünde geride kalan 9 özel yıl için 9 özel üründen oluşan bir paket hazırladı. İçerisinde “Napoli Avangard Yemek ve Yatak Odası, Amor Köşe Takımı, Ayçiçek Berjer, Sena Relax Köşe Takımı, Capitol TV Ünitesi, Confor Kanepe Takımı, Sleyp Zigon Sehpa ve Hazar Portmanto”nun olduğu avantaj paketindeki tüm ürünler yarı fiyatına satışa sunuluyor.  


EVGÖR müşterileri, İstanbul’un her iki yakasındaki showroomlardan ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr adresinden yapacakları alışverişlerinde yine kuruluş yıldönümüne özel sürpriz indirimlerden de yararlanabiliyor.  


Stoklarla sınırlı olan kampanya koşulları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirler.




Geri Dön