02 / 05 / 2024

evgör mobilya telefon

evgör mobilya telefon

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya fonksiyonel ürün koleksiyonuna yeni bir tasarım daha ekledi. Evgör Mobilya ile dilerseniz orta sehpa, dilerseniz bir masaya sahip olabilirsiniz.

Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 9. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim...

Evgör Mobilya'da 9 özel üründe yüzde 50 indirim!

Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, kuruluş yıldönümüne özel alışveriş fırsatları sunuyo

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Oppo, yeni A serisi akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A98 5G olarak adlandırılan telefon, şu anda BAE'de satışa sunuldu. İşin güzel yanı, Oppo'nun akıllı telefonu kabaca 300 $ civarında olan 1.099 Dhs karşılığında piyasaya sürdü.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu: Vivo X Fold sahne ışıkları altında!

Geçen yıl Vivo X Fold ile katlanır ekranlı telefon pazarına giriş yapan Çinli üretici, yeni modelle güvenini artırmaya hazırlanıyor. 

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Vestel'den kaçırılmayacak telefon fırsatı! İşte 26 Mart 2022 fiyat listesi

Vestel'in kendi ürünü olan Vestel Venus Z40 uygun fiyatıyla Vestel mağazalarında ve resmi internet sitesinde satışta. Peki Vestel Venus Z40 kaç TL? İşte akıllı ürün ve fiyat bilgisi...

Gayrimenkulde bahar havası!

Kamu bankalarının konut faizlerini düşürmesi gayrimenkul sektöründe yazı yeniden getirdi. Sektör temsilcileri telefon trafiğinin arttığını belirtirken ev almak için en uygun zaman olduğunu dile getirdi.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Mobilyacılar KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Erzurum’daki imalat sektörü, mobilya ürünlerine yönelik olarak yapılan KDV indiriminin süresiz biçimde uzatılmasını istedi.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

evgör mobilya telefon Haberi

evgör mobilya telefon

Firmanın “Akrobat” isimli yeni orta sehpası, ihtiyaç duyulduğunda dört kişilik bir yemek ya da toplantı masasına dönüşüyor. Özellikle küçük m2’lere sahip evler ve ofisler için oldukça kullanışlı olan ürün, Evgör mağzalarında ve online mobilya sitesi www.evgor.com.tr adresinde 179 TL’den satışa sunuluyor. 


Yeni evlenenlerin ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, alışılagelmiş mobilya modellerine ek olarak yenilikçi ve fonksiyonel ürünleriyle müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına ergonomik çözümler getiriyor. Koleksiyonunda müzikçalan köşe takımı, içinden tv çıkan yuvarlak yatak, televizyonlu gardrop, sihirli ayna, akıllı koltuk gibi sıradışı ürünler bulunan firma, yeni orta sehpası ile iki ihtiyacı bir arada sunuyor. Evgör Mobilya’nın “Akrobat Orta Sehpa”sı, kapalı halde 90 santimetrelik bir yüzeye sahipken, ihtiyaç anında basit birkaç hamle ile 150 cm genişliğinde yemek masası halini alıyor. Ayakları, sağlam...