27 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.



Giderek zorlaşan ekonomik şartlar ve hayat pahalılığı nedeniyle satın almak yerine kiralamaya olan ilgi de artıyor. Yaklaşık 85 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Kaliteli ve ergonomik ürünleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan şirket, yenilikçi vizyonu ile mobilyada yeni trendlere yön veriyor. Adından söz ettiren tasarımlara imza atan Kelebek Mobilya, mobilyada kiralama dönemini başlatıyor.

Mobilyakirala.com.tr ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyuran Kelebek Mobilya, mağazalardan müşterilerine kiralama seçeneğini de sunuyor.

Kelebek Mobilya, Türkiye genelinde 200’ün üzerinde mağazaya sahip ve her gün binlerce insanın ziyaret ettiği online mağazası ile de dijital kanallardan alışverişi tercih edenlere hizmet veriyor. Mobilya kiralama dönemine ilişkin Kelebek Mobilya’dan yapılan yazılı açıklamada, mobilyakirala.com.tr iş birliğiyle ilk etapta; Kelebek Mobilya’nın Ankara’daki belirli mağazalarında yeni uygulama hizmete gireceği bildirildi.

İlerleyen dönemdeyse mobilya kiralama seçeneğinin diğer Kelebek mağazalarında da sunulacağı belirtildi. Buna göre, müşteriler mağazalara gelerek kiralamak istedikleri kategorilerindeki ürünleri Kelebek Mobilya ve mobilyakirala.com güvencesini de alarak tercih ettikleri zaman dilimine göre kiralayabilecek.


Geri Dön