12 / 05 / 2024

evgör mobilya teslim

evgör mobilya teslim

Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, kuruluş yıldönümüne özel alışveriş fırsatları sunuyo

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

Ford’dan 387 bin Türk Lira peşinat ile sıfır araç teslim kampanyası başladığı duyuruldu. Marka, sıfır kilometre araç satın alma düşüncesinde olan vatandaşlara, mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerine sunulan imkanlardan faydalanmak istiyorlar. Ford, cazip ödeme seçenekleri ile  sıfır kilometre

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ayçiçeği üreticilerine Trakya Birlik'ten ton başına 1.100 TL destek verilecek!

Trakya Birlik, 31 Temmuz 2022'de sona erecek olan 2021-2022 kampanya döneminde ürün teslim eden ortaklarına yüzde 40 yağlı ayçiçeği için ton başına fiyat farkı vereceğini duyurdu. 

Gaziosmanpaşalılar evlerini 7 yıldır alamıyorlar!

İstanbul’da Gaziosmanpaşalılar, kentsel dönüşüm için yıkılan evlerinin 7 yıldır hala teslim edilmemesine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar…

Eviva Yaşam Merkezi'nden ev alan mağdurlardan açıklama!

Esenyurt'ta yapımına başlanan Eviva Yaşam Merkezi projesinden ev alan ancak 8 yıldır evlerinin teslim edilmediğini söyleyen mağdurlar basın açıklaması yayınladı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Axi Ağaçkakan Mobilya anahtar teslim anaokulu kuruyor!

Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisi anahtar teslim anaokulu kuruyor. Tüm ürünleri kendileri üreten şirket yılda 20 anaokulu yapıyor...

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Pendik Bahadır 148 teslim tarihi!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 daire seçeneklerine yer verilen Pendik Bahadır 148 projesinde daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

evgör mobilya teslim Haberi

evgör mobilya teslim

EVGÖR müşterileri 9. Yıl için oluşturulan “9 Özel Ürün” paketindeki mobilya ve aksesuarlara yarı fiyatına sahip olurken, yüzlerce üründe de sürpriz indirimlerden yararlanacak.


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılında yola çıkan Evgör Mobilya, kuruluşunun yıldönümünde geride kalan 9 özel yıl için 9 özel üründen oluşan bir paket hazırladı. İçerisinde “Napoli Avangard Yemek ve Yatak Odası, Amor Köşe Takımı, Ayçiçek Berjer, Sena Relax Köşe Takımı, Capitol TV Ünitesi, Confor Kanepe Takımı, Sleyp Zigon Sehpa ve Hazar Portmanto”nun olduğu avantaj paketindeki tüm ürünler yarı fiyatına satışa sunuluyor.  


EVGÖR müşterileri, İstanbul’un her iki yakasındaki showroomlardan ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr adresinden yapacakları alışverişlerinde yine kuruluş yıldönümüne özel sürpriz indirimlerden de yararlanabiliyor.  


Stoklarla sınırlı olan kampanya koşulları hakkında detaylı...