29 / 04 / 2024

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

Ford’dan 387 bin Türk Lira peşinat ile sıfır araç teslim kampanyası başladığı duyuruldu. Marka, sıfır kilometre araç satın alma düşüncesinde olan vatandaşlara, mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerine sunulan imkanlardan faydalanmak istiyorlar. Ford, cazip ödeme seçenekleri ile  sıfır kilometre



Türkiye’de araç satın almak isteyenler, sıfır kilometre araçların fiyatları karşısında taleplerini ertelemek zorunda kalabiliyorlar. 2024 yılında uygulanan ilk zamla birlikte otomobil rakamları bir miktar yükselmiş durumda. Ödeme zorlukları da eklenince araç sahibi olmak neredeyse imkansız hale gelebiliyor. Fakat Ford, sıfır araba sahibi olmak isteyenlere reddedilemeyecek bir teklifte bulunuyor.

FORD’DAN GÖRÜLMEMİŞ BİR TEKLİF

Sıfır kilometre araç satın alma isteği her araç ihtiyacı olan kişinin ortak dileği olsa da fiyatlar buna engel olabilmektedir. Bu süreçte otomobil firmaları devreye girerek müşterilere özel teklifler sunmaya başladılar. Binek otomobil modellerindeki fiyatlar, vatandaşların alım gücünü aşmış durumda. Bu sebeple araç sahibi olmak isteyenlere firmalar hafif ticari araçları öneriyorlar.

karar.com'da yer alan habere göre; Hafif ticari araç satın alan vatandaşlar, önemli bir ticari işlem gerçekleştirmiş oluyorlar. Öncelikle araç ihtiyaçlarını en uygun fiyata karşılayabiliyorlar. Ayrıca günlük araç ihtiyaçlarına da çözüm bulabiliyorlar. Bu araçların aile arabaları olarak kullanılabilmesi ise büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Bu şekilde araç satın alanlar, birçok fırsatı bir arada kullanarak sıfır kilometre araç sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

ALICIYA KOLAY ÖDEME YÖNTEMİ

Türkiye’de hafif ticari araç denildiği zaman akla sadece Ford markası geliyor. Ford’un araçları üst düzey kaliteye sahip olması ve geniş servis ağına sahip olması gibi avantajlar ile beraber ticari araçları satış rekorları kırmaya devam etmektedir. 

Ford Transit Courier, Romanya’da üretilen bir araç olup çok uygun koşullarda satışa sunulmaktadır. Firma, bu araç için 787.900 Türk Lirası fiyat belirlemiştir. Fakat, peşin ödeme yapmakta zorluk çekenlere kredi desteği seçeneği sunulmaktadır. Bu kapsamda 400.000 Türk Lirası kredi desteği verilmektedir.

Ford Transit Courier satın almak isteyenler ise aracın tamamını peşin ödemekte sorun yaşayabiliyorlar. Bu durumda kredi desteği sunulmaktadır. 400.000 Türk Lirası kredi, bankalardan çekilebilmekte ve karar verici müşteriler olmaktadır. Bu şekilde müşteriler, 387.900 Türk Lirası peşin ödeme ve 400.000 Türk Lirası kredi ile sıfır kilometre Ford araç sahibi olabilmektedirler.

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

 


Geri Dön