27 / 04 / 2024

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşların dikkatini çekmektedir. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri ile karşımızda. İşte haberin detayları...



Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni araba almasını maalesef zorlaştırdı. Buna göre, kasım ve aralık aylarında otomobil fiyatlarındaki yükseşil azalsa da mevcut sıfır araba rakamları pek çok vatandaşın bütçesini zorlayabiliyor. Yeni araba satın almak isteyen birçok vatandaş alternatif tercihlere yönelebiliyor. Öte yandan, bu noktada hafif ticari araçlar da dikkat çekici olabiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Markalar, sıfır otomobil rakamlarındaki artış  vatandaşın yeni araba almasını maalesef zorlaştırdı. Bazı vatandaşlar yeni otomobil almaktan vazgeçebiliyor, bazıları da ikinci el araba alıyorlar. ötekileri ise hafif ticari araçları tercih edebiliyor. Hafif ticari araç modelleri pek çok vatandaş tarafından şehir içi kullanımlarının yanı sıra aile arabası olarak da tercih edilebiliyor. Çünkü binek otomobillere kıyasla daha uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Ayrıca bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri de dikkat çekici olabiliyor.

yenisafak.com'da yer alan habere göre; Ford ve Renault hafif ticari araç modelleri, uygun fiyatları ile Türkiye'deki pek çok vatandaşın dikkatini çekebiliyor. Nitekim Ford Transit Courier modelinin 674.100 TL'den ve Renault Express Van modelinin 698.900 Türk Lirası'ndan sıfır araç fırsatı olarak sunuluyor. Buna göre, hem Renault Express Van hem de Ford Transit Courier hafif ticari araç modelinin fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

 Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

RENAULT EXPRESS VAN ARALIK FİYAT LİSTESİ

Sıfır otomobil satın almak isteyen bazı vatandaşlar, alternatif tercih olarak hafif ticari araç modellerini değerlendirebiliyor. Ayrıca bu noktada Renault Express Van modeli de ön plana çıkabiliyor. İşte 28 Aralık 2023 Renault Express Van fiyatı.

Fiyatı: 698.900 Türk Lirası. Versiyonu: Joy 1.5 Blue dCi 95 bg D-Full.

FORD TRANSİT COURİER ARALIK FİYAT LİSTESİ

Ford otomobil üreticisi, Türkiye'deki birçok insanın dikkatini Transit Courier hafif ticari araç modeli ile çekebiliyor. Bu nedenle fiyat listesi de merak edilebiliyor. İşte 28 Aralık 2023 tarihli Ford Transit Courier fiyat listesi;

Fiyatı: 674.100 Türk Lirası. Versiyonu: 1.5L TDCI 75PS. Donanımı: Trend. Şanzıman Tipi: 6 İleri Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Emisyonu: Euro 6.2.

Fiyatı: 750.800 Türk Lirası. Versiyonu: 1.5L TDCI 100PS. Donanımı: Deluxe. Şanzıman Tipi: 6 İleri Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Emisyonu: Euro 6.2.

OTOMOBİL TERCİHİ NASIL YAPILMALI?

Bu kapsamda, sıfır otomobil almak isteyen vatandaşların bazı noktalara dikkat etmeleri gerekir. Bu noktalardan bazıları; bütçe analizi, yakıt verimliliği, güvenlik ile  araç tipi ve boyutu olarak görülmektedir. Öte yandan alınacak arabanın ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığı da önemli görülüyor. Bu nedenle yeni araç satın alma sürecinde, marka ve model araştırmasının iyi yapılması öneriliyor.

Hafif ticari araç tercih ederken Renault Express Van ve Ford Transit Courier modellerinin yanı sıra Fiat, Peugeot ve Volkswagen gibi otomobil üreticilerinin de hafif ticari araç modellerinin incelenmesi tavsiye ediliyor.

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Renault açıkladı! Yeni SUV modeli 1,5 milyona satılacak..

 


Geri Dön