27 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 



Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde satışlar devam ediyor. 78 farklı daire tipiyle oturum için ideal bir proje olan Çukurova Balkon, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut satın alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı bularak cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi farklı

Çukurova Balkon 19 ve 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Ptojede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Projede toplam 261 konut yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire bulunuyor. 

Adalar ve orman manzaralı geniş balkon ve teraslar

Çukurova Balkon projesi konum olarak Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alıyor. 

Kartal Çukurova Balkon'da yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark bulunuyor. 


Web: www.cg.com.tr

 


Geri Dön