29 / 04 / 2024

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.



Şok Marketler, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını ilan etti. Kampanya çerçevesinde ekim ayı boyunca toplamda bin üründe yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak ve sadakat programı müşterilerine TL kazancı sağlanacak.

ŞOK Marketler, Ekim ayı boyunca her hafta, çaydan kahveye, peynirden zeytine, undan süte en az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim ve Win sadakat programı müşterilerine özel avantajlar sağlanacak. Tüketiciler indirimli ve Win TL kazançlı ürünlere hem marketin 81 ildeki 10 bini aşkın mağazasından hem de online alışveriş uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.

Şok Marketler CEO'su Uğur Demirel Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel indirim kampanyası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şok Marketler den Cumhuriyet in 100 üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50 ye varan indirim!

Kampanyanın detaylarını açıklayan Demirel, “Çok büyük mücadelelerle kazanılan milletimizin varoluş savaşı tam 100 yıl önce Cumhuriyetin kuruluşu ile taçlandırıldı. Öncelikle Cumhuriyeti bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Ülkeyi daha da ileriye taşımak için çok çalışırken, Türkiye'nin bu en kıymetli gününü de kuşkusuz büyük bir coşkuyla kutlanacaklarını ifade eden Demirel, "Türk milleti olarak en büyük özelliklerimizden biri zor günlerde birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmektir" diye ifade etti.

Bu anlayışla küresel dalgalanmalar nedeniyle enflasyonist bir dönemden geçerken, kendilerinin de hane ekonomilerine ve enflasyonla mücadeleye katkı vererek 100'üncü yıl heyecanına ortak olmak istediklerine dikkat çeken Demirel, "Ekim ayındaki Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri süresince toplam bin kampanyalı ürünümüzde indirimler ve Win avantajları sunacağız" diye kaydetti.

Şok Marketler'de müşterilerine her gün düşük fiyatlar sunduklarını söyleyen Demirel, amaçlarının Türkiye'nin dört bir yanında halkın tamamının temel ihtiyaç ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi olduğunu söyledi.

Demirel son olarak, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümü gibi böylesine özel bir dönemde her gün düşük olan fiyatlarımıza yaptığımız ilave indirimlerle Cumhuriyet şenliklerine katkı vermeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlarken, tüm halkımızı Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenliklerine davet ediyorum." diye değerlendirdi.

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası geldi! Tam 180 bin TL indirim fırsatı ayağınızı yerden kesecek!

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Hesabınıza 7 bin 662 TL yatırılması için hemen bunu yapın! Az önce açıklandı!


Geri Dön