02 / 05 / 2024

Kelebek Mobilya'da yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Kelebek Mobilya'da yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam ediyor. Kelebek, tüm bayilerinde geçerli “Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası” ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.



Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; 4 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında tüm bayilerinde geçerli, “Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası” başlattı. Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunan Kelebek; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımları, kitaplıklar, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modellerini çok özel fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Birçok üründe ‘yüzde 50’, ‘yüzde 40’ ve ‘yüzde 30’ gibi değişen oranlarda indirimler uygulayan Kelebek, ayrıca genç odası alanlara, kitaplıklarda ‘yüzde 50’ indirim sağlıyor. 


Kelebek Mobilya’nın ‘ulaşılabilir tasarım’ yaklaşımıyla sunduğu koleksiyonları, başta evlilik hazırlığındaki çiftler, evini yenilemek isteyenler, çocuk odası kurmak isteyen aileler ve kendisine ait bir oda isteyen gençler olmak üzere mobilyada farklılık arayan tüm kullanıcılara hitap ediyor. 


Türkiye’deki tüm Kelebek mağazalarında geçerli olan Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor. 


Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç’te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978’de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu modüler mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor. 



Geri Dön