29 / 04 / 2024

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası geldi! Tam 180 bin TL indirim fırsatı ayağınızı yerden kesecek!

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası geldi! Tam 180 bin TL indirim fırsatı ayağınızı yerden kesecek!

2023 Ekim'in ilk otomobil kampanyası resmen geldi. Tam tamına 180 bin TL indirim fırsatı sunulan bu otomobil ayağınızı yerden kesecek...



Uygun fiyata yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler güncel kampanyalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yeni bir sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin beklediği haber geldi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yıl başından bu yana araç fiyatları gelen ÖTV vergileri ile çok hızlı bir şekilde artmış ve dudak uçuklatan rakamlara ulaşmıştı.

Karar'da yer alan habere göre, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de otomotiv firmalarının güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Ekim ayının bomba kampanyası ile ilgili son dakika müjdesini sektörün önemli isimleri arasında yer alan Emre Özpeynirci müjdeyi verdi. 

2023 Ekim in ilk otomobil kampanyası geldi! Tam 180 bin TL indirim fırsatı ayağınızı yerden kesecek!

TAM 180 BİN TL İNDİRİM

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, dev markalar tarafından yapılan indirimleri ile ilgili bir son dakika açıklaması yapan Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabı üzerinden sıfır araçlarda 180 bin TL'ye kadar düştüğünü kaydetti.

Açıklamasında "Üretici destekleriyle kampanya‼️ Geçen hafta üstüne basarak, "Türkiye'de vatandaşların otomobil alabilmesi için ya üreticiler destek çıkacak, ya da matrahlar güncellenecek" yorumunu paylaştığını belirten Emre Özpeynirci, "Şimdi görüyorum ki Toyota gibi geçtiğimiz aylarda yeterli araç bulamadığı için satışları oldukça gerileyen markalardan" diyerek, kayıplarını geri alabilmek adına özel üretici destekleri ile kampanyaları devreye soktuğunu söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında örneğin Toyota, bu desteği indirim ya da sıfır faiz olarak yansıttığını kaydeden Emre Özpeynirci,  Corolla modelinde 180 bin liraya varan indirim ya da 250 bin kredi için 12 ay vadede sıfır faiz sunulduğunu ve böylelikle de Corolla Vision MDS modelinin ÖTV muaf (engelli) sınırına gerilediğini söyledi.

Emre Özpeynirci açıklamasında Corolla Cross, Yaris Cross ve Hilux modelleri için de yine 250 bin Türk Lirası için 12 ay sıfır faiz imkanı sağlandığını da kaydetti.

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Araç sahipleri acil bakın, son gün 30 Kasım! Büyük cezası var!

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!


Geri Dön