27 / 04 / 2024

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.



Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcıı tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün güne hızlı başladı. Dolar 27,50 liradan işlem görürken, euro ne kadar oldu? 2 Ekim euro/TL kuru.

DÖVİZ KURLARINDA SON DAKİKA!

Önceki gün kapanışını  27,45 TL'den yapan Dolar kurunun, alış fiyatı 27,45 TL'ye çıkarken satış fiyatı ise 27,50 TL'ye yükseldi.

Önceki gün kapanışını 29,04 TL'den yapan Euro'nun, alış fiyatı 29,02 TL'ye çıkarken satış fiyatı ise 29,07 TL oldu.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

KÜRESEL PİYASALARDA BU HAFTA!

ABD'de 2023 yılı mali yılının bitimine 1 saatten az kala hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısının onaylanmasından sonra küresel piyasalarda pozitif bir seyir izlenirken yurt içinde gözler bu hafta enflasyon verilerine çevrildi.

Küresel piyasalarda, ABD hükümetinin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısının onaylanmasından sonra pozitif bir seyir izlenirken, bu hafta dünya genelinde açıklanacak olan Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ABD’de istihdam raporu başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

ABD Senatosu, 2023 mali yılının bitimine saatler kala federal hükümete 45 günlük finansman sağlayacak geçici bütçe tasarısını onayladı. Tasarı, Cumhuriyetçilerin kontrolündeki Temsilciler Meclisi’nden sonra Demokratların hakimiyetindeki ABD Senatosu’nda da kabul edildi.

Özellikle cuma gün tarım dışı istihdam verilerinin fiyatlamalar üzerinde etkili olmasının beklendiğini aktaran analistler, hafta boyunca ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarının yanı sıra bugün Fed Başkanı Jerome Powell’ın sözle yönlendirmelerinin de yakından takip edileceğini ifade etti.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Gram altın ne kadar? 1 gramı bile olanlar acil baksın! 2 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Dolar/TL kuru zirvede! Dolar haftanın ilk işlem gününde tarihi yükselişini sürdürüyor! 2 Ekim dolar alış satış fiyatı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön