09 / 05 / 2024

evgör mobilya 9. yılı

evgör mobilya 9. yılı

Kuruluşunun 9. Yılını kutlayan Evgör Mobilya’da yılın çalışanları belli oldu…

25 yılda 1.7 milyon TL prim ödeyecek olan Bağ-Kur'lu, parayı biriktirse aylık 60-65 bin TL faiz alır!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 9 bin gün olan Bağ-Kur prim gün sayısıyla ilgili bir hesaplamayı X sosyal medya hesabından yaptı. Erdursun, 25 yılda 1 milyon 770 bin 219 TL prim ödeyecek Bağ-Kur'lu'nun bu parayı biriktirebilmesi durumunda, aylık 60-65 bin TL faiz geliri elde edeceğini söyledi.

Akbank flaş tarihi verdi... 15 Eylül'de başladı... Fiyatına şok zam gelen ürüne 9 ay taksit imkanı

Akbank Axes'te fiyatına son dönemde çok yüksek bir zam gelen bir ürün hakkında flaş bir kampanya başlatıldı. Kampanya 15 Eylül tarihi itibariyle başladı. 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Borsada peş peşe rekor kırıldı! Yabancı payı yüzde 31'i geçti!

Yabancı yatırımcı 9 haftadır borsada net alıcı kanadında yer alıyor. Borsadaki rallinin yabancıların dönmesiyle hızlandığını ifade eden uzmanlar yüzde 31’i geçen yabancı takas oranının daha da artacağını düşünüyor.

BİM'de inanılmaz fiyatlarla büyük indirim başlıyor! Beklenen o ürünün tanesi sadece 9,50 TL'ye!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan BİM, ekonomik alışveriş imkanını bir kez daha müşterilerine sunuyor. 13-16 Haziran tarihleri arasında geçerli olan yeni indirim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken BİM, o ürünü 9.5 TL'den satıyor! İşte ayrıntılar...

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Samsung Galaxy S23 FE'nin İşlemcisi Sızdırıldı: 9 Çekirdekli İşlemci ve AMD Grafik Arabirimiyle Geliyor!

Samsung, uygun fiyatlı Galaxy S23 FE modeli için Exynos 2300 işlemciyi tercih etti. 9 çekirdekli işlemci, AMD'nin RDNA2 mimarisiyle güçlendirilen grafik arabirimi ve üçlü kamera dizilimi öne çıkıyor.

Nisan'da açlık sınırı 9 bin 814 TL, yoksulluk sınırı 33 bin 948 TL oldu! 

BİSAM Nisan 2023 dönemi için açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, Türkiye'de sağlıklı ve dengeli beslenmenin maliyeti günlük 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı da 33 bin 948 TL şeklinde açıklandı. 

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi en uygun bu adreste! 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi, 9 kilogram kapasitesiyle yorgan, battaniye ve perde gibi büyük ürünleri kolaylıkla yıkar. 1200 devir hızıyla güçlü sıkma performansı sergiler. İşte Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ve özellikleri... 

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Samsung WW90TA046AX/AH1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

20 yıl motor garantili Samsung çamaşır makinesi, 9 kg yıkama kapasitesi ve 15 farklı yıkama programı ile çamaşırların yıkanma işlemini gerçekleştiriyor. Peki 15 farklı yıkama programları neler? 

evgör mobilya 9. yılı Haberi

evgör mobilya 9. yılı



“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganı ile 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren Evgör, yılın çalışanlarını belirledi. Evgör Mobilya yönetim ve personelinin, firmada 1 yıldan fazla süredir hizmet veren çalışma arkadaşlarını 9 farklı kriterde değerlendirip puanladığı anket sonucunda 2013 yılının çalışanı ödülüne Kenan Kaplan layık görüldü. Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan oylamada ikinciliği Kübra Şadoğlu alırken, üçüncü ise Ahmet Tanrıverdi oldu. 




Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, bu defa çalışanlarını ödüllendirdi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen “Yılın Çalışanı” ödülleri sahiplerini buldu. Evgör Mobilya’da bir yılı aşkın süredir çalışan personelin, “Davranış, Dış Görünüş,...