29 / 04 / 2024

BİM'de inanılmaz fiyatlarla büyük indirim başlıyor! Beklenen o ürünün tanesi sadece 9,50 TL'ye!

BİM'de inanılmaz fiyatlarla büyük indirim başlıyor! Beklenen o ürünün tanesi sadece 9,50 TL'ye!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan BİM, ekonomik alışveriş imkanını bir kez daha müşterilerine sunuyor. 13-16 Haziran tarihleri arasında geçerli olan yeni indirim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken BİM, o ürünü 9.5 TL'den satıyor! İşte ayrıntılar...



Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan BİM, müşterilerine her zaman ekonomik alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor. Son indirim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken BİM, 13-16 Haziran tarihleri arasında devam eden kataloğuyla bir kez daha fırsat dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Salı ve Cuma günlerine özel indirimlerle müşterilerinin karşısına çıkan BİM, bu kez küçük ev aletlerinden kamp ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirimler sunuyor. Müşteriler, bu süre zarfında piyasanın çok altında fiyatlarla birçok ürüne sahip olma fırsatını yakalayabilecek.

BİM'in 16 Haziran tarihine kadar geçerli olan kataloğunda yer alan indirimli ürünler arasında mutfak eşyaları, temizlik malzemeleri, gıda ürünleri, elektronik cihazlar ve daha birçok kategori bulunuyor. İhtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılamak isteyenler için bu indirimler büyük bir avantaj sağlıyor.

BİM'in 13-16 Haziran kataloğu, müşteriler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. İndirim fırsatını kaçırmak istemeyenler, marketlere adeta akın ediyor. Ancak tüm ürünlerin sınırlı stoklarla sunulacağı unutulmamalıdır.

İşte indirimli ürünler...


Geri Dön