09 / 05 / 2024

yılın çalışanı ödülü evgör mobilya

yılın çalışanı ödülü evgör mobilya

Kuruluşunun 9. Yılını kutlayan Evgör Mobilya’da yılın çalışanları belli oldu…

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Tunç Soyer: 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019'da göreve geldiği günden bugüne geçen 5 yıllık çalışma dönemine dair sunum yaptı. Başkan Soyer, 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik' dedi.

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Yıl başından bu yana emeklinin alım gücü ne kadar düştü? Kulaklarınıza inanamayacaksınız! 

Memur maaşındaki kayıp büyümeye devam ederken yılın başından bu yana 8 bin 506 TL’lik asgari ücretin alım gücü 6 bin 580 TL’ye düştü. En düşük emekli aylığı 1.245 TL azalmış oldu.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

yılın çalışanı ödülü evgör mobilya Haberi

yılın çalışanı ödülü evgör mobilya



“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganı ile 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren Evgör, yılın çalışanlarını belirledi. Evgör Mobilya yönetim ve personelinin, firmada 1 yıldan fazla süredir hizmet veren çalışma arkadaşlarını 9 farklı kriterde değerlendirip puanladığı anket sonucunda 2013 yılının çalışanı ödülüne Kenan Kaplan layık görüldü. Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan oylamada ikinciliği Kübra Şadoğlu alırken, üçüncü ise Ahmet Tanrıverdi oldu. 




Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, bu defa çalışanlarını ödüllendirdi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen “Yılın Çalışanı” ödülleri sahiplerini buldu. Evgör Mobilya’da bir yılı aşkın süredir çalışan personelin, “Davranış, Dış Görünüş,...