27 / 04 / 2024

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.



Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu da seçim projelerini Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye anlattı.

CHP tarafından yönetilen Avcılar ile ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, Avcılar'ın uzun senelerdir belediyecilik hizmeti alamadığını dile getirdi.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu kentsel dönüşüme de değinerek, "Avcılar gerçek belediyecilik, AK belediyecilik ile tanışacak" diye konuştu.

Avcılar a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

"5 YIL İÇERİSİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM MESELESİNİ GÜNDEMDEN ÇIKARACAĞIZ"

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: Avcılar'da bizim toplmada 450 bin komşumuz var.  Bu komşuların büyük bir bölümü deprem riski ile karşı karşıya. Ben Avcılar'ın depremle değil, sosyal alanlarıyla, parklarıyla öne çıkan bir ilçe olmasını istiyorum. Biz Avcılar'daki tüm projelerimizi 3 ana başlık altında topladık.  Bunlardan 1'si kentsel dönüşüm. 5 sene içinde biz dönüşüm meselesini Avcılar ilçesinin gündeminden çıkaracağız. Bununla ilgili benim vaadim imarda artı bir kat sağlayarak komşulara destek olacağız.  Böylelikle komşuların ödeyeceği inşaat maliyetleri de düşecek. 

Avcılar a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

"AVCILAR'DA ULAŞIM BÜYÜK ÇİLE"

2. meselemiz de ulaşım. Avcılar ilçesinde ulaşım adeta bir çile. Biz bu durumu çile olmaktan çıkaracağız. Bunun için de iki tane yol projemiz var.  Deniz Köşkler Mahalle'sinden başlayıp- Ambarlı'dan devam eden bir sahil yoluyla E-5'in altındaki mahallelerin de trafik yükünü de önemli ölçüde hafifleteceğiz.

Bir diğer projemiz de ilçede hayata geçireceğimiz Göl yolu projemiz.  O da Florya Hastanesi'nden başlayıp Filizköy-Yeşilkent-Tahtakale-Ispartakule gişelerine kadar uzanan bir güzergaha sahip. Aslında biz burada yeni bir Basın Ekspres yolu inşa edeceğiz. E-5 ile TEM arasındaki trafik yükünü önemli ölçüde hafifletmiş olacak.

Bir de tüm bunlar dışında anne ve babalara da buradan bir müjde vermek istiyorum. Avcılar'da ilkokul ve ortaokula giden tüm öğrencilere beslenme desteği sağlayacağız. Uzun senelerdir belediyecilik hizmeti almayan bir bölgeden bahsediyoruz.  Avcılar'da her şey eksik." ifadelerini kullandı.

 

Samsun 4 büyüklüğünde sallandı, Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Kıyılar denize doğru ilerliyor!

Vakıfbank 2024 emekli paketini duyurdu! Hesaplara işte tam bu kadar para yatırılacak! Kaçırmayın!

Gayrimenkulde vergilendirme toprak ağalarının servetine dokunmakla başlamalı!


Geri Dön