28 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Başlayan Ramazan Kampanyası ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine yüzde 40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor.



Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Kampanya ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine %40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor. İftarda misafirlerini yeni yemek masalarında ağırlamak isteyenler, Evgör Mobilya’nın geleneksel Ramazan kampanyasından Bayram’a kadar yararlanabilecek. 


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 10. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya, Ramazan ayında misafirlerini yeni yemek masalarında ağırlamak isteyenler için fırsat kampanyası başlattı. Şık, estetik ve göz alıcı tasarıma sahip Valentin  Yemek Masası Takımı, bu aya özel tam 600 TL’lik indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor. 4 sandalye ve bir masadan oluşan ürüne, dileyenler fiyat farkını ödeyerek sandalye ekletebiliyor ya da takımlarına Tv ünitesi, vitrin, konsol gibi parçalar da dahil ettirebiliyor. 


Stoklarla sınırlı olan ve Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyenler, firmanın İstanbul’daki mağazalarına ya da online mobilya sitesi Evgor.com.tr adresine uğrayabilir, detaylı bilgi için 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirler. 



Geri Dön