25 / 07 / 2024

2015 yıldız projeleri

2015 yıldız projeleri

İnşaat, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olmayı bu yıl da sürdürecek. Rant vergisinden konut alımını teşvik uygulamasına, kentsel dönüşümden yabancıya satış konularına kadar inşaat sektörünü ilgilendiren gelişmeler devam ediyor.

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Sarı Yıldız Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Turgay Üçyıldız tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 18. İdare Mahkemesi’nin 09.10.2015 tarih ve E. 2014/1307-K.2015/1103 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi

Arnavutköy gayrimenkulde İstanbul'un parlayan yıldızı oldu!

Show Realty /Arnavutköy Temsilcisi Ferit Güner, Arnavutköy İstanbul’un parlayan yıldızı olduğunu belirtti. Havalimanı projesi ve Kanal İstanbul'un yanı sıra Karadeniz'e yapılacak marina ve yat limanları projeleri de yabancılar için çekim merkezi oldu.

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa İçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Türev Yıldız Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Türev Yıldız Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi Hasan Süslü ve Ali Yıldız ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

MIPIM 2015'in yıldızı Kanal İstanbul oldu!

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Mehmet Şükrü Yıldız, Şakir Yıldız ortaklığında kuruldu.

On Yıldız Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

On Yıldız Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Faruk Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Porselen karonun yıldızı UNİCERA'da parlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gittikçe modernleşen porselen karonun yıldızı UNİCERA'da parlayacak!

2015 yıldız projeleri Haberi

2015 yıldız projeleri

İnşaat, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olmayı bu yıl da sürdürecek. Rant vergisinden konut alımını teşvik uygulamasına, kentsel dönüşümden yabancıya satış konularına kadar inşaat sektörünü ilgilendiren sıcak gelişmelerin yaşandığı şu günlerde yatırımcılar da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyorlar.  Hız kazanan şehirleşme çalışmalarının kentsel dönüşüm çalışmaları ile desteklenmesi ile birlikte önümüzdeki yıllarda da inşaat ve gayrimenkulün, Türkiye'nin öncü sektörlerinden olması kuvvetle muhtemel. Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerin yapıldığı iki seçimli bir yıl olan 2014'ii 1 milyon 165 bin 381 adetlik konut satışı ile kapatan sektör, 2015 yılında da aynı rakamları yakalamayı hedefliyor. 


Son yıllarda öne çıkan İstanbul, geçmiş yıllara oranla prim potansiyelinin azalmasına rağmen hala yerli-yabancıların yatırım yapmaya iştahlı oldukları bir kent. Neredeyse bir şantiye görüntüsü çizen İstanbul, 2015 yılında da gayrimenkul yatırımları...