03 / 05 / 2024

2016 ayvacık kura

2016 ayvacık kura

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu bugün başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam edecek. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Ayvacık'taki 12 köyde 85 konut hasar gördü!

Ayvacık ilçesinde hasar tespit çalışmaları yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 12 köyde 85 konutun hasar gördüğünü söyledi.

Ayvacık’ta yıkım yok, çatlayan binalar var!

Çanakkale  Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, meydana gelen deprem sonrasında yıkım olmadığını çatlak binaların giderilebileceğini söyledi.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Ayvacık'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Ayvacık için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de açıklandı. Ayvacık'ta acele kamulaştırma Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

TOKİ Sincan Saraycık kura çekimi sonucu 26 Kasım!

TOKİ Sincan Saraycık kura çekimi sonucu 26 Kasım haberimizde yer alıyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Saraycık kura sonucu 26.11.2018!

Saraycık kura sonucu 26.11.2018 henüz belli olmadı. Projede toplan 1.250 adet daire bulunuyor. 

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

Saraycık kura çekilişi ne zaman?

Saraycık kura çekilişi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Saraycık kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Saraycık kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.250 adet daire bulunuyor.

2016 ayvacık kura Haberi

2016 ayvacık kura

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay ya da yüzde 20 peşinde kalan bedeli ise 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği TOKİ Çanakkale Ayvacık kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek.


Taksit ödemelerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak olan olan projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.


TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu bugün başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek. Projede 160 adet daire satışa çıkarıldı.


Satış duyurusu için