02 / 05 / 2024

2016 beydağı kentsel

2016 beydağı kentsel

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi başvuruları başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede ev fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor

Dükkanı olanlar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, '2016’da kentsel dönüşüme giren bir dükkanımız vardı. Dükkan sözleşmeye göre net 21 metrekare teslim edilmesi gerekirken, bize 15 metrekare bir yer veriyorlar ve sözleşmede yazılı bazı donatılar da eksik. Ne yapmalıyım? Sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Malatya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Malatya'da devam eden Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etap ihalesi gerçekleştirildi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 20 milyon TL kredi çekilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 3. ve 4. Etabın yapımı adına İller Bankası’ndan 20 milyon TL kredi çekilmesine karar verildi.

TOKİ Beydağı projesindeki daireler için kura çekimi yapıldı!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen 59 konut kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Malatya Beydağı 3.-4. etap için 7 bin 500 konut inşa edilecek!

Türkiye'nin en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden birisi olan Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 3. ve 4. etaplarında toplam 7 bin 500 adet konut inşa edilecek.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Beydağı Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında yer alan konutların kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016!

TOKİ Malatya Beydağı 375 konut projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016...

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuru tarihleri!

375 adet konuttan meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesindeki dairelerin başvuruları sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuru tarihleri...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

2016 beydağı kentsel Haberi

2016 beydağı kentsel

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinde kalan bedeli 108 ay vade, yüzde 15 peşinde 120 ay taksit veya yüzde 25 peşinde ise 144 aya kadar taksit sağlanıyor.


Peşin ödemelerin 10 bin 694 liradan başlangıç gösterdiği TOKİ Malatya Beydağı Evleri fiyatları 106 bin 943 TL ile 145 bin 873 TL arasında değişiyor.


Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi başvuruları başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. 



Satış duyurusu için