02 / 05 / 2024

2016 beyoğlu dönüşüm projeleri

2016 beyoğlu dönüşüm projeleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Beyoğlu'nun birçok yerinde başlayan, başlayacak, bitmiş ve devam eden toplu ya da muhtelif büyük restorasyon ve rehabilitasyon çalışmasının 12-13 yıldır devam ettiğini kaydetti.

Beyoğlu Tahir Han'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İstanbul İli, Beyoğlu'nde yer alan Tahir Han Binası'na ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Elysium Soul Beyoğlu fiyatları 2016!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 daire ve 4 ticari birimden meydana geliyor. İşte Elysium Soul Beyoğlu fiyatları 2016...

Elysium Soul Beyoğlu fiyat 2016!

Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 bağımsız bölüm ve 4 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede teslimler bir yıl sonra yapılacak...

Halk GYO Beyoğlu Bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Beyoğlu Bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 2016!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor...

Beyoğlu Piyalepaşa daire fiyatları 2016!

Beyoğlu Piyalepaşa daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, dükkan ve ofisler yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları...

Beyoğlu Belediyesi’nden vergi borcu uyarısı!

Beyoğlu Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler borçlarını yürürlüğe giren 6736 sayılı yasaya istinaden yeniden yapılandırarak ödeyebilecek. Borçların peşin veya taksitler halinde ödenmesine olanak sağlayan yasadan yararlanmak için 31.10.2016 tarihine kadar başvuruda bulunmak gerekiyor.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2016 fiyat listesi!

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2016 fiyat listesi 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa Evleri'nde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beyoğlu Belediyesi'nden vergi uyarısı!

Beyoğlu Belediyesi’ne 30.06.2016 tarihine kadar ödenmesi gereken ödenmemiş tüm vergiler yeniden yapılandırılıyor.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Beyoğlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2016 Yılı Emlak, Çevre Temizlik Vergisi ve Katı Atık Ücretlerinin birinci taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu.

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Kağıthane ve Çekmeköy projelerine hazırlanan Ege Yapı, Beyoğlu'nda da kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yeni projelerini konuştuk...

THK'dan Beyoğlu'nda satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Beyoğlu'nda bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 25 Şubat 2016 Perşembe günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

2016 beyoğlu dönüşüm projeleri Haberi

2016 beyoğlu dönüşüm projeleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Beyoğlu'nun birçok yerinde başlayan, başlayacak, bitmiş ve devam eden toplu ya da muhtelif büyük restorasyon ve rehabilitasyon çalışmasının 12-13 yıldır devam ettiğini kaydetti. 


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda büyük bir dönüşüm yaşanacağını belirterek, "Yeni yılda Tarlabaşı'nın ilk bölümü bitmiş olacak. Emek Sinemasında zaten hayata geçmiş çalışmalarımız var. Galataport'ta inşaat çok hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi. 

Demircan, Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine değerlendirme yaptı.Kentsel dönüşümde bina ve bölge bazmda çalışmalar yaptıklarını belirten Demircan, İstiklal Caddesi çevresindeki tarihi bölgede yaklaşık 16 hektarlık alanda 3 bin 300 binada restorasyon çalışmaları yaptıklarını, muhtelif binaların restorasyonlarının dışında bir de toplu organizasyonları olduğunu anlattı.


Tarlabaşı, Sültüce-Örnektepe Dönüşümü ve yakında başlanacak olan Okmeydanı Projesi, devam eden...