02 / 05 / 2024

2016 Çanakkale başvuruları

2016 Çanakkale başvuruları

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde inşa edilecek? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Çanakkale'de toplam kaç adet konut yapılacak? Çanakkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

İsrail yönetimi Filistinlilerin imar izni başvurularını reddetti!

İsrail yönetimi işgal altındaki Batı Şeria'nın "C bölgesi"nde 2016-2018 yıllarında Filistinlilerin yaptığı imar izni başvurularının bir çoğu geri çevrildi...

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Alanya'da ruhsat ve iskan başvuruları yüzde 20 düştü!

2016 yılının ardından Alanya'nın yaşadığı ekonomik sorunlar tüm istatistiklere yansıdı. Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2016 yılı verilerine göre ruhsat ve iskan başvurularında yaklaşık yüzde 20’lik düşüş yaşandı.

TOKİ Bitlis Merkez başvuruları 2016!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bitlis Merkez Projesi kapsamında 138 adet konut kuralı olarak satışa sunulacak. İşte, TOKİ Bitlis Merkez başvuruları 2016...

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

79 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı alt gelir projesindeki başvrular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016...

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı, projedeki iki konut için başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları başladı!

Kayseri Melikgazi 6.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde stoklarda yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları bugün itibariyle başladı. Başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Projedeki 1 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre satılacak. İşte TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru zamanı...

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuruları!

163 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde başvurular için geri sayım başladı.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler için başvuru dönemi 21 Kasım'da başlayacak. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016!

163 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki dairelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016...

2016 Çanakkale başvuruları Haberi

2016 Çanakkale başvuruları

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşin ödemede kalanı 180 ay vade imkanı, yüzde 20 peşin ödemede ise kalanı 240 ay vadelendiriliyor.


Toplamda 160 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek. Projede başvuru bedeli 500 lira olarak belirlendi.


Kura çekilişinin 9 Ağustos Salı gününde yapılacağı projede başvuru dönemi 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor.



Satış duyurusu için