03 / 05 / 2024

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı real estate forumu

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı real estate forumu

15. Cidde Ekonomi Forumu 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti.

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

FORTUNE 500 2016 sonuçları açıklandı!

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Fortune'nun, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirlediği "Fortune500" 2016 yılı sonuçları açıklandı.

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı gerçekleştirildi!

15. Cidde Ekonomi Forumu 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti.

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolar olması bekleniyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi. Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülüyor.

Resim İstanbul Orman Konutları 2016'da teslim!

Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen Resim İstanbul Orman projesinde toplam 28 adet konut yer alıyor. Resim İstanbul Orman Konutları'nda yer alan dairelerin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde teslimler 2016'da!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde yer alan dairelerin alanları 25 metrekareden başlıyor. Projede teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor. Fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Gökdeniz Kartal'da teslimler 2016 Şubat'ta!

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinin toplam arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi. Gökdeniz Kartal'da teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 25 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor. Proje Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Şükrü Kızılot, Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nde konuşma yaptı!

Akkent konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı...

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nin ilki gerçekleşti!

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

Minibüslerde kartlı dönem 2016‘da!

Minibüslerde kartlı dönem 2016‘da başlayacak. İstanbulluları sevindirecek haber büyükşehirden geldi. Minibüslere İstanbul kartla binilmesi için çalışma başlatıldı. Uygulama 2016’ ya kadar bütün minibüslerde hayata geçirilecek.

Akkent Konutları ekonomi sohpetleri yapıldı!

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı real estate forumu Haberi

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı real estate forumu

Türkiye’den İstanbul Belediye Baskanı Kadir Topbaş, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katılım gösterdiği dünyaca ünlü, Orta Doğu’nun “Davos”u olarak nitelendirilen Cidde Ekonomi Forum Toplantısı’na, API Investment CEO’su Alper Apaydın da konuşmacı olarak katıldı.


15. Cidde Ekonomi Forumu (JEF-2016), 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Bu uluslar arası platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti. 


Cidde Ekonomi Forum Toplantısı, 2000 yılından bu yana dünyanın en üst düzey iş adamları ve politikacılarının da katılımıyla düzenlenmektedir. Dünyanın dört bir yanından iş adamlarını ve ekonomistleri çeken bu fuar, Orta Doğu’da düzenlenen global dünyada oldukça önem taşıyan bir organizasyondur.

Alper Apaydın Forum ile İlgili Önemli...