05 / 05 / 2024

2016 Karahayıt fiyatları

2016 Karahayıt fiyatları

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Toplamda 154 konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

7 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları! Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim geldi mi?

Motorin ve benzine indirim geldi mi? şeklindeki sorular araç sahiplerinin son zamanlarda sıkça sorduğu sorulardan biridir. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne?

6 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatlarına indirim gelecek mi?

Akaryakıt fiyatlarında indirim olup olmayacağı, sürücülerin merak ettiği sorular arasında yer alıyor. İşte o detaylar!

Akaryakıt fiyatlarında endişe başladı! Brent petrol yükseldi mi? Akaryakıt fiyatları artacak mı?

Brent petrol yükseldi mi? Akaryakıt fiyatlarında artış yaşanacak mı? İşte vatandaşların sorduğu soruların ayrıntılı yanıtları!

1 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorin ne kadar?

Akaryakıt fiyatları gündemde yer alıyor. Benzin ve LPG'ye indirim geleceğine yönelik haberler sürücüleri bir hayli heyecanlandırdı. İşte detaylar!

Benzin fiyatları ne kadar oldu? 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları sürücülerin gündeminde yer alıyor. Brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar devam ediyor. İşte 24 Haziran güncel akaryakıt fiyatları!

Motorine gelen zam pompaya yansıdı! İl il akaryakıt fiyatları ne kadar? Opet, PO, Total, Shell 16 Haziran fiyat listesi

Salı günü benzine yapılan indirimin ardından, bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine zam geldi. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç lira oldu? İl il akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 16 Haziran 2022 son dakika fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İndirim ya da zam var mı? Opet, PO,Total ve BP 5 Haziran 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca araç sahibi benzin, motorin ve LPG fiyatlarını merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 1 litre benzin ne kadar? İşte Opet, PO,Total ve BP 5 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kemerlerinizi bağlayın Akaryakıt fiyatlarında uçuşa geçiyoruz

Avrupa Birliği’nin Rusya petrolüne kısıtlama getirmesinin ardından petrol fiyatları yükselişe geçerken, artışın Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Brent ham petrolü varil başına 124 doları aşarken ABD petrolü de 118 doları gördü. 

Benzin ve motorine zam gelecek mi? 23 Mayıs 2022 son dakika akaryakıt fiyatları!

Milyonlarca araç sahibi benzin, motorin, LPG ve otogaza indirim ya da zam gelip gelmediğini araştırıyorlar. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 ildeki vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını güncel olarak takip ediyorlar. Peki, Benzin ve motorine zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarına dev zam geliyor! Sürücüler dikkat! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 14 Mayıs 2022 fiyat listesi

Milyonlarca kişi akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken kötü bir haber geldi. Brent petrolde yaşanan yükselişler yeni zamları gündeme getirdi. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? İşte Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! Hem zam hem indirim geldi! Total, Opet, Petrol Ofisi, BP ve Shell 6 Mayıs fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi güncel akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Sürücüler akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmediğini araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları kaç lira? İşte Total, Opet, Petrol Ofisi, BP ve Shell 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Araç sahiplerini bu kez sevindirecek haber! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geliyor

Akaryakıta art arda gelen zamlardan sonra araç sahiplerini bayram sonrası sevindirici bir gelişme bekliyor. TBMM’de görüşülecek olan torba yasa teklifinin kabul edilmesi halinde akaryakıt fiyatlarındaki KDV ve ÖTV’nin kaldırılmasıyla benzin ve motorine gelecek indirim belli oldu.

2016 Karahayıt fiyatları Haberi

2016 Karahayıt fiyatları

Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 10 peşinatta kalanı 96 ay vadelendirme; yüzde 15 peşin ödemede 108 ay taksit veya yüzde 25 peşinde kalanı 120 aya kadar vadelendiriliyor.


Konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks konutların dizayn edildiği projede toplamda 154 konut satışa çıkarıldı. 


Denizli Karahayıt TOKİ Konutları fiyatları 85 bin 436 TL ile 249 bin 964 TL arasında değişiyor. Projede peşin ödemeler 8 bin 544 TL'den başlıyor.


TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Projede aylık taksitler 534 liradan başlangıç gösteriyor. 


Satış duyurusu için