03 / 05 / 2024

2016 Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp

2016 Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Evtiko, ilk yurtdışı şubesini Madrid'de açacak!

2016 sonunda, İstanbul'da faaliyete başlayan Evtiko, ilk yurtdışı şubesini Madrid'de açacak. Firma birinci yılını doldururken sektörde benzeri olmayan “iade garantisi” hizmetini sundu.

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan Kurban Bayramı kampanyası!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

Kağıthane Mod İstanbul'da 60 ay 0 faiz ile!

Ortadoğu Grup, Kâğıthane’de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, bahar aylarına özel vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuyor.

2016'nın 4. çeyreğinde ofis kiraları düştü!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Üçüncü Çeyrek Raporu yayınlandı. 2016'da İstanbul’da toplam 208.000 metrekare ofis alanında kiralama ve satın alma işlemi gerçekleşti.

Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

3 blokta 115 daireden oluşan Kağıthane Mod İstanbul projesi peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

Mod İstanbul Kağıthane fiyat listesi 2017!

Mod İstanbul Kağıthane fiyat listesi 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mod İstanbul projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Kağıthane Mod İstanbul ödemeleri!

Mod İstanbul projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ödemeleri nasıl yapılıyor?

MOD İstanbul ne zaman teslim?

3 bin 770 metrekare alanda hayata geçirilen MOD İstanbul projesi 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede fiyatlar 470 bin TL'den başlıyor. Peki MOD İstanbul ne zaman teslim?

Mod İstanbul Kağıthane teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Mod İstanbul Kağıthane projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Mod İstanbul Kağıthane teslim tarihi...

Mod İstanbul Kağıthane satış fiyatları!

3 blokta 115 daireden meydana gelen Mod İstanbul Kağıthane projesinde indirimli fiyatlarla satışlar sürüyor. İşte, Mod İstanbul Kağıthane satış fiyatları...

2016 Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp Haberi

2016 Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın



1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.


3 bin 770 metrekare alandan oluşan ve Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ile öne çıkan Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, oyun parkı, kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik, akıllı ev otomasyonu, kapalı otopark avantajları bulunuyor.


Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor. Yüzde 73’ü yeşil ve açık alana ayrılan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü...