04 / 05 / 2024

2016da kaç hastane ihale edilecek

2016da kaç hastane ihale edilecek

Sağlık Bakanlığı'nın 2016 Yılı Bütçesini Meclis Plan Bütçe Komisyonuna sunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mersin ve Yozgat Şehir Hastanelerini 2016 yılında hizmete açacaklarını belirterek, 5 projenin de ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Türkiye'nin Kazakistan'da inşa ettiği 72 yataklı hastane kısmi olarak açılıyor!

TİKA tarafından Kazakistan'da inşa edilen 72 yatak kapasiteli hastane, koronavirüs ile mücadele kapsamında kısmi olarak açılacak...

TİKA'nın Misurata'da inşa ettiği hastane Libya Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

TİKA'nın Libya'nın Misurata kentinde inşa ettiği ve donanımını tamamladığı hastane Libya Sağlık Bakanlığı'na devredildi.

Adana'ya dev hastane yatırımı!

Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Sağlık Kampüsü'nde 182 yataklı Onkoloji Hastanesi, 185 yataklı Kardiyoloji Hastanesi, 299 yataklı Genel Hastane ile bu hastanelerin ortak Teşhis ve Tedavi Hastanesi bulunuyor. Orta Doğu için ciddi bir hizmet olacak Adana'ya başka ülkelerden hastalar gelecek''dedi.

Derindere Grubu’ndan Kağıthane'ye 150 yataklı hastane!

Kağıthane'de faaliyete geçen Hastane Derindere, 50'si yoğun bakım olmak üzere 150 yatak kapasitesi ile faaliyet gösteriyor.

TİKA Kırgızistan Bişkek'te 60 yataklı hastane inşa edecek!

Sovyetler Birliği'nin dağılmasından bu yana hiç hastane yapılmayan Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) 60 yataklı modern bir hastane inşa edecek. Hastane 70 milyon dolara mal olacak.

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

TOKİ Artvin Borçka 50 yataklı hastane inşaatı ihalesi 29 Şubat'ta!

TOKİ Artvin Borçka 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Toprak altındaki kaçak yapılara örtülü imar affı getirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, basit bir plan notunun kapsamını genişleterek kaçak yapılara af çıkardı. İstanbul’da kaçak durumda olan birçok hastane ve okulun bodrum katlarına örtülü imar affı getirildi.

Antalya Zeytinköy'deki hastanenin kaçak alanları yasallaşacak mı?

Zeytinköy bölgesinde inşaatı biten özel hastane alanının kaçak bölümleri emsal artışı ile yasalaştırılmak istenirken örnek teşkil edeceğinden kaçağı bulunan oteller adeta pusuya yattı.

Kaş Devlet Hastanesi'nin devri tamamlandı!

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı 52 yataklı yeni Kaş Devlet Hastanesi'nin TOKİ tarafından Sağlık Bakanlığı'na devri tamamlandı. 52 yataklı hastane, kısa süre sonra hizmet verecek.

Kaş Belediyesi'nde 10 yıllığına kiralık 40 yatak kapasiteli otel!

Kaş Belediye Başkanlığı; Merkez andifli Mahallesi, Hastane Caddesi'nde yer alan oteli kapalı teklif arttırma usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 10.00'da 10 yıllığına kiraya veriyor.

2016da kaç hastane ihale edilecek Haberi

2016da kaç hastane ihale edilecek

Sağlık Bakanlığı'nın 2016 Yılı Bütçesini Meclis Plan Bütçe Komisyonuna sunan Müezzinoğlu, Kamu Özel İşbirliği modeli ile toplamda 34 şehir hastanesi projesini yürüttüklerini hatırlatarak, 16 projede inşaat çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. 5 projeyi ihale aşamasına getirdiklerini açıklayan Müezzinoğlu, 11 projenin YPK onayından sonra ihale sürecini başlatacaklarını söyledi. 


Bakan Müezzinoğlu, Sağlık Endüstrilerinde Yapısal Değişim Programı ile yüksek katma değerli ürün üretebilen, küresel pazarlara ürün ve hizmet sunabilen ve yurtiçi ilaç ve tıbbi cihaz ihtiyacının büyük kısmını karşüayabilen + üretim yapısına geçmeyi hedeflediklerini belirterek, bu kapsamda Sağlık Endüstrileri Yönlendirme Komitesini oluşturduklarını söyledi. Bu kapsamda difteri, tetanoz ve boğmaca aşılarının yerli üretimine başladıklarını aşı üretim tesisinin 2017'de tamamlanacağını anlatan Mehmet Müezzinoğlu, plazma ve ürünlerinin tamamının yerli plazmadan üretilmesi projesini bu yıl başlatacaklarını söyledi. Müezzinoğlu, sağlık...