03 / 05 / 2024

2017 Artvin hayvan bakımevi

2017 Artvin hayvan bakımevi

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize Artvin Havalimanı'nın inşaatı tam gaz!  

Temeli 2017'de atılan Rize-Artvin Havalimanı'ndaki çalışmalar tam gaz devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Rize’nin Pazar ilçesi Yeşilköy’de, 766 hektarlık alan üzerinde kurulan ve temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020 yılında hizmete açılacak. 

2017'de kaç devlet okulu inşa edilecek?

2017 yılında açılması planlanan devlet okullarına ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Artvin hayvan bakımevi 23 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran 2017'de tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Canlı Hayvan Borsası inşaatında incelemelerde bulundu.

Artvin Rize Havalimanı'nın inşaatına ne zaman başlanacak?

Mart’ta açılması planlanan Ordu - Giresun Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olacak olan Artvin Rize Havalimanı için çalışmalar yılın ikinci çeyreğinde başlayacak. Açılışı ise 2017 yılında yapılacak.

Isı yalıtımına 2017'ye kadar destek verilecek!

NTV’nin canlı yayınında soruları yanıtlayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “ Isı yalıtımına 2017 yılına kadar teşvik vereceğiz. Ondan sonra yapmayan vergi ile cezalandıracağız ” dedi.

DOKA'dan Ordu- Artvin arası 2 milyar TL'lik proje!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bölge kentlerinde farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması için Ordu'dan Artvin 'e kadar " Kış Turizm Koridoru " oluşturacak.

Artvin'de turizm çalışmaları başladı!

Turizm harekatı Artvin Valiliği 2015 'te organize edecekleri turizm etkinliklerini masaya yatırdı. Valilikte düzenlenen toplantı Vali Kemal Cirit başkanlığında yapıldı. Artvin Tanıtım Günlerinde kentin iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Artvin Kafkasör'de ÇED olumlu raporuna iptal!

Rize İdare Mahkemesi, Artvin'de Kafkasör Yaylası, Genya ve Cerattepe Mevkiinde bakır madeni için verilen 'ÇED olumlu' raporunu iptal etti. Bu kararla bölgede maden faaliyetleri durduruldu.

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

2017 Artvin hayvan bakımevi Haberi

2017 Artvin hayvan bakımevi

İlk etapta bir dönüm arazide yapılacak olan ve ilerde daha da büyümesi hedeflenen proje, hayvan bakım evi ünitesi ve idari ofis olmak üzere iki bölümden oluşacak. Hayvan bakım ünitesinde bakım odaları, bahçeler, yavrulu anne bakım ünitesi, uyuz bakım ünitesi, malzeme ve mama deposu yer alacak. İdari ofis bölümünde ise ameliyathane, müşahede ünitesi, malzeme ve mama deposu, karantina ünitesi, hekim odası ve idari ofis bulunacak. 23 Ocak’ta ihale edilecek olan barınak tamamlandığında sahipsiz hayvanların bakımı artık veterinerlerinin gözetiminde...