01 / 07 / 2024

2017 gayrimenkul teknolojileri

2017 gayrimenkul teknolojileri

Gayrimenkul sektöründe teknolojiyle beraber yeni tanımlar doğuyor.  Küresel gayrimenkul endüstrisi, PropTech‘in avantajlarından yararlanmak için strateji oluşturmakta yavaş kaldı.  

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Mediçeler tarafından kuruldu.

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Nettekare Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Nettekare Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de Bülent Öztürk tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Huihuang Gayrimenkul İnşaat Bilgi Teknolojileri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huihuang Gayrimenkul İnşaat Bilgi Teknolojileri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Chee Chu Sıong tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital dönüşüm!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Emlaksat Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Emlaksat Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Alim Erdoğan ve Cenan Can Tekin ortaklığında kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Talu tarafından açıldı.

2017 gayrimenkul teknolojileri Haberi

2017 gayrimenkul teknolojileri

36 ülkedeki gayrimenkul sektörü yöneticileriyle gerçekleştirilen araştırmada katılımcıların  yüzde 86’sı dijital ve teknolojik yeniliği fırsat olarak değerlendiriyor. 

ABD ve Asya Pasifik ülkeleri gayrimenkul teknolojilerinde hayli ilerlemiş durumdaykan Avrupa ve Türkiye ise geriden geliyor.
 

Küresel gayrimenkul endüstrisinin yeni nesil teknolojilere yaklaşımını araştıran KPMG, 36 ülkede gayrimenkul sektöründeki 130’dan fazla yöneticiyle iletişime geçerek dünyada gayrimenkulün artık bir üründen çok bir hizmete dönüştüğünü ortaya koydu.

Küresel ölçekte ‘PropTech’ adı verilen ve gayrimenkullerin inşa, işletme, pazarlama ve satış alanlarındaki dönüşüm teknolojilerine, bölgeler arası farklılıklar olsa da, sektör oyuncuları büyük ilgi gösteriyor.

KPMG Türkiye İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal, “Günümüzde gayrimenkul yatırım analizleri, sektör uzmanlarının kişisel deneyimlere dayanarak ve güncel gelişmelerin yorumlanmasıyla yapılıyor. Gelecekte, tüketicilerden ve gayrimenkul piyasasından elde edilen veriler yapay zekânın da kullanımıyla anlamlı...