04 / 05 / 2024

2017 Gaziemir Arma Evleri

2017 Gaziemir Arma Evleri

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye imza atıyor.

Kartal Arma Menta'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Arma Menta projesinin yüzde 60'ı satıldı. Mayıs 2017'de inşaatı başlayan projede büyük bir kampanya başladı. Ev hayali kuranları mutlu edecek kampanya kapsamında sadece yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Portre Sahil Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017...

Pendik Portre Sahil 2017 fiyat listesi!

Toplam 137 daireden meydana gelen Pendik Portre projesi Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor. Pendik Portre Sahil 2017 fiyat listesi 518 bin TL’den başlıyor.

Portre Sahil fiyat listesi 2017!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat imzasıyla yükselen Portre Sahil projesi 137 adet daireden meydana geliyor. Projede vade farksız 24 ay ödeme kampanyası sunuluyor. Peki Portre Sahil fiyat listesi 2017...

Arma Gaziemir ve Sahil Konakları projeleri bu yıl tamamlanacak!

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

Arma Gaziemir projesine yoğun ilgi!

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde yaşam 12 ay sonra başlıyor. Arma projesine yoğun ilgi gösteriliyor.

Gaziemir Arma projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Yunus Yunusoğlu İnşaat İzmir Gaziemer'de yepyeni bir proje hayata geçirdi. Gaziemir Arma projesi akıllı ev sistemiyle tasarlandı.

Portre Sahil ev fiyatları 2017!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Portre Sahil projesi 137 daireden meydana geliyor. İşte Portre Sahil ev fiyatları 2017...

Arma Gaziemir 12 ay sonra teslim!

İzmir'in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir'de hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde anahtar teslimleri 12 ay sonra başlayacak.

Arma Gaziemir projesi görücüye çıktı!

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

Arma Gaziemir projesi geliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye imza atıyor.

AE Arma-Elektropanç, Dubai'deki AVM'nin müteahhitliğini yapacak!

AE Arma-Elektropanç Dubai’de çok prestijli bir alışveriş merkezinin 65M USD’lık teknik müteahhitliğini imzaladı. Projenin 2017 yılı gibi bitmesi planlanıyor.

2017 Gaziemir Arma Evleri Haberi

2017 Gaziemir Arma Evleri


İzmir'de hayata geçirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye imza atıyor. 


Yeni projenin 'ARMA' adını taşıdığı, projenin özelliklerinin ve lansman kampanyası detaylarının önümüzdeki günlerde paylaşılacağı ifade edildi. 


Projeleri simge oluyor 


45 yılı aşk m şiiredir projelerini özellikle İzmir'in batı yakasında hayata geçiren Yunusoğlu inşaat A.Ş. her projesinde estetiğin sınırlarını zorluyor ve bu felsefesi ile sektöre öncülük ediyor. Yunusoğlu'nun yaptığı inşaat projeleri, kısa süre içinde kendi bölgesinde simge haline geliyor. Gerek proje aşamasında gerekse de şantiye konusunda uluslararası standartlarda inşaat tecrübesine sahip dinamik bir kadroyu bünyesinde barındıran Yunusoğlu; hızlı, güvenli ve kaliteli inşaat üretimi ile dikkat çekiyor.







http://www.yunusoglu.com.tr/projelerimiz/devam-eden-projelerimiz/arma-gaziemir/


Telefon +90 (232) 238 54 44


Posta...