02 / 05 / 2024

2017 konutta 20 yıl vade

2017 konutta 20 yıl vade

Şubat ayında detayları netleşerek başlaması planlanan gayrimenkul seferberliği hakkında Akkuş Gayrimenkul ve Mardin İşadamları Dernek Başkanı Abdülkadir Akkuş görüşlerini paylaştı.

Konutta 180 ay vade 1.20 faiz fırsatı sektörü nasıl etkiler? Uzmanlar sıraladı: Fiyatlar yüzde 50 artacak! 

Konutta 180 ay vade 1.20 faiz kampanyasının, fiyatları yükseltmesi bekleniyor. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Konutta 20 yıl vade çağrısı!

SEBO Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, konut satışlarının artması, piyasanın canlanması için ''Konutta vadeyi, 15 yıl ya da 20 yıla çıkarmamız gerekiyor'' dedi.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 5 gün!

İnşaat firmalarının indirim kampanyası 30 Haziran tarihinde bitiyor. Bankalar ise faizi yüzde 0.98’den yüzde 1.20’nin üzerine çekmeye hazırlanıyor. Aman bu fırsatı kaçırmayın...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Konutta yüzde 20 indirimle 174 milyonluk satış!

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası ile 253 adet konut ve ofis sattıklarını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gençler yoğun ilgi gösterdi. Satışlardan 174 milyon TL ciro yaptık” dedi...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 15 gün!

Konut piyasasını canlandırmak adına kamu bankalarının faizi yüzde 0.98'e indirmesinin ardından gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından yeni bir hamle geldi ve konut fiyatlarında yüzde 20 indirime gidildi.

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasında son durum!

Gayrimenkul evlerinin bir araya gelerek başlattığı konutta yüzde 20 indirim kampanyasında 12 gün geride kaldı...

22 bin konutta yüzde 20 fiyat indirimi yapıldı!

Konut satışlarını canlandırmaya yönelik adımların atldığı bu dönemde 46 şirket kampanyaya katılarak  yaklaşık 22 bin konutta yüzde 20 fiyat indirimi yaptı. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası ile stoklar tükeniyor!

Konutta başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına yoğun ilgi geldi. Satış ofislerinin telefonları susmuyor....

Next Level Çayyolu'nda peşinde yüzde 20 indirim!

Next Level Çayyolu projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Next Level Çayyolu'nda toplam 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi bulunuyor. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası sektörü canlandırdı!

41 firmada başlayan yüzde 20 indirim kampanyasının ardından vatandaşlar satış ofislerini doldurdu. Sektörde canlanma olduğunu belirten inşaat patronları, telefonların kilitlendiğini söyledi..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

2017 konutta 20 yıl vade Haberi

2017 konutta 20 yıl vade

Dünyada hiç bir ülkenin aynı anda yaşamayacağı pek çok zorluğu 2016 yılında yaşayan, 2017 yılı başlangıcında da olumsuzlukların tortusunu üzerinden atmaya çalışan konut sektörü tüm dünyaya örnek olacak şekilde ayakta duruyor.


Temmuz ayında milli seferberlik kampanyaları ile nasıl kenetlenebildiğini, nasıl heyecan yarattığını ortaya koyan konut sektörü, yeni bir seferberlik hareketine başlıyor. Başbakan Yardımcısı sayın Mehmet Şimşek, ekonomiyi "yüksek direnç" kelimeleriyle özetlemişti. Ekonominin lokomotifi olan konut ve inşaat sektörü işte bu yüksek direncin ilacını içinde barındırıyor.


İnanıyoruz ki, Emlak Konut'un öncülük edeceği ve pek çok  firmanın da gönüllü olarak katılacağı 20 yıl vadede faizlerin yüzde 0.70'in indirilmesine ilişkin, alımları teşvik edecek olan kampanya, referandum belirsizliği ortadan kalktığında hızla toparlanacak olan Türk ekonomisinde canlanmanın fitilini ateşleyecektir.

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı

ve Mardin İşadamları Dernek...