03 / 05 / 2024

2017 Talas Belediyesi planları

2017 Talas Belediyesi planları

Talas Belediyesi yine bir ilke imza atarak Türkiye genelinde de büyük sorun olan 1+1 rezidans, pansiyon ve yurtlarla ilgili belli yasal düzenleme çalışmalarını Talas'ta başlattı.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Sultangazi Belediyesi inşasına başladığı huzurevini satılığa çıkardı!

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

2017 Talas Belediyesi planları Haberi

2017 Talas Belediyesi planları

Yeni düzenleme ile yurt, pansiyon ve rezidans uygulamalarında 80 metrekarenin altındaki 1+1 yapılaşmalara izin verilmeyecek. 


Belediye personeli, emniyet ve vergi dairesi yetkilileri ile bir toplantı yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Talas öğrenci nüfusunun fazla olduğu bir yer. Talas'ı Kayseri'ye dışardan gelen memurlar ve günü birlik gelen işadamları yoğun bir şekilde kullanıyor. Talas ilçesi bu özelliğinden dolayı otel ilçe olarak da tabir ediliyor. Bu nedenle geçmişten beri potansiyelinin olmasından ötürü rezidans, yurt, pansiyon olarak bir çok konut alanına inşaatlar yapılmış ve bunlar 1+1 ve 2+1 olarak işletilmeye başlanmış. Tabi ki buralarda çok büyük sıkıntılarda söz konusu. Uygunsuz amaçla kullanılan yerler olmaya başlamış. Birde 30 daire yapması gereken yere 130 daire yapılması, otopark ihtiyacını artırdığından dolayı sıkıntılar yaşanmaya başladı. Birde ailelerin...