22 / 05 / 2024

2019 bilecik belediye başkan adayı nihat can

2019 bilecik belediye başkan adayı nihat can

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Belediye 3 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Bilecik İli Bozüyük Belediye Başkanlığı, Bozüyük'te yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedelleri 10 milyon TL'den başlıyor.

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Bilecik'teki riskli binalar tek tek yıkılıyor!

Bilecik'te tehlike oluşturan metruk binaların yıkımları kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeki metruk binaların bir bir yıktıklarını anlattı.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Kasım ayı toplantısının 2. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bilecik Osmaneli’nde tarihi konaklar restore edilecek!

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki tarihi konaklar, gönüllü üniversite öğrencilerinin röleve çalışmaları ile restore ediliyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tarihi konakların öğrencilerin çalışma atölyesi olduğunu ifade etti...

Bilecik'te konut satışları yüzde 5.8 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019  Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. Bilecik’te satılan konut sayısı geçen yılın Eylül ayına göre 419 adet artış gösterdi…

2019 bilecik belediye başkan adayı nihat can Haberi

2019 bilecik belediye başkan adayı nihat can

Nihat Can, 27 Aralık 1965 yılında Bilecik’te doğdu. 1987-1997 yılları arasında özel sektörde 10 yıl yöneticilik görevinde bulundu. 

* 1999 yılında Bilecik Belediyesi'nde kamu görevine başladı. 

* 2004-2014 yılları arasında 10 yıl boyunca Bilecik Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundu.

* 2009 yılından itibaren Bilecik ilinde kurulmamış olan sivil toplum örgütlerinin kurulmasında önderlik yaptı. 

* 2014 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis üyeliğine seçildi. 2014 yılından itibaren Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Bu süre zarfında belediye başkanı olmadığı durumlarda Belediye Başkan Vekilliğini yürütmüştür. Yine komisyonlarda görev almıştır. 

* 2018 yılında Bilecik Belediyesi Bilecik Kayı Gıda Temizlik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

* 2014 yılından bu yana Marmara Belediyeler Birliği Meclis üyesi görevini sürdürmektedir. 

* 2005 Bilecik Belediye Spor...