06 / 05 / 2024

2020 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi

2020 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi

Sermaye Piyasası Kurulunun 2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Peker GYO Gravesend bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Gravesend bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Peker GYO Hagen bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Hagen bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İkitelli parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 31 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Panora AVM 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO'nun revize edilen gayrimenkul değerleme raporları!

Servet GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 29 Mayıs 2020 tarih 12233903-340.15E.5436 sayılı yazısına istinaden hazırlanan revize gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. 

Reysaş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Reysaş GYO, portföyündeki varlıkların değerlemesini yapması için "Net Kurumsal Değerleme"yi, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak da "Net Kurumsal Değerleme" ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme" firmalarını seçti.

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

2020 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi Haberi

2020 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi

Sermaye Piyasası Kurulunun 2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü 31001 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sermaye Piyasası Kurulundan:

SERMAYE PİYASASI KURULU KARARI

Karar Sayısı: 76/1700 Karar Tarihi: 26.12.2019

Kurul Karar Organı’nın 26.12.2019 tarihli ve 76/1700 sayılı toplantısında, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 76’ıncı maddesi hükmü uyarınca, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyelerinin vereceği değerleme hizmetlerine ilişkin olarak, 2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Uygulama Esaslarının aşağıdaki şekilde belirlenmesine karar verilmiştir.

GAYRİMENKUL DEĞERLEME ASGARİ ÜCRET UYGULAMA ESASLARI

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 76. Maddesinin Altıncı Fıkrası Uyarınca Belirlenen; Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Üyelerinin Vereceği Değerleme Hizmetlerine İlişkin Ücretlerin Tutarlarına ve Sınırlarına İlişkin Esaslar

1) Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (Birlik) üyelerinin müşterilerine vereceği değerleme hizmetleri karşılığında tahsil...