05 / 05 / 2024

2020 olimpiyatları kaynak

2020 olimpiyatları kaynak

Yaz olimpiyatlarında, 2020 organizasyonu için inşaatlara yönelik 20 milyar TL kaynak ayrıldı, İstanbul için hazırlanan planda ayrılan 20 milyar TL'nin, stat, salon, olimpiyat köyü ve basın-iletişim merkezlerinde kullanılacağı belirtildi

Özak GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Özak GYO, geliştirmekte olduğu projeler ile yeni yatırımlara kaynak ayrılmasının planlanması ve büyüme politikaları doğrultusunda 2020 yılında gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karını dağıtmayacak.

2020'de tapuda kaç işlem yapıldı?

2020 yılında harç, damga vergisi ve döner sermaye gelirlerinden Hazine'ye 18 milyar 150 milyon 286 bin TL'lik kaynak sağlandı. Peki 2019'da tapuda kaç işlem ve hangi işlemler yapıldı? 

Kentsel dönüşüm kredisi 2020!

Kentsel dönüşümde faizsiz kredi teşviği 2020 yılında uygulanmaya başlayacak. Kamuda yapılması planlanan tasarruflar ile kentsel dönüşüme kaynak sağlanacak.

Tokyo'da yeni yapılacak stadın çatısından vazgeçildi!

Finalde İstanbul'u geçerek 2020 Olimpiyatları'nı düzenlemeye hak kazanan Tokyo, oyunlara 5 yıl olmasına rağmen verdiği sözlerinden döndü. Önce konumuyla öne çıkan 3 tesisi şehrin dışına taşıyan Japonlar, stadyumun çatısından da vazgeçti.

Kütahya'da 5 adet jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 5 adet jeotermal kaynak arama sahası 367 bin 68 TL'ye açık teklif usulü ile ihale edilecek.

Bolu'da 7 jeotermal ve doğal kaynak sahaları ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez, Göynük ve Mudurnu ilçelerinde 7 jeotermal kaynak ile doğal mineralli su arama sahası 575 bin TL'ye ihale edilecek.

Özgül Holding'ten rüzgar enerji santraline 4 milyar euro kaynak!

Enerjide yerli kaynaklara dönülmesi yatırımcıları harekete geçirdi. Özgül Holding Başkanı Özgül, "Nisandaki 4 milyar euroluk rüzgâr lisansının tamamı için kaynak hazır" dedi..

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

TANAP projesine argon kaynakçısı yetiştirilmesi kurs açılacak!

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı’nda (TANAP) çalışacak argon kaynakçısı yetiştirilmesi için Bayburt’ta 300 kişilik kurs açılacak..

TANAP'ın argon kaynakçıları Bayburt'ta yetiştirilecek!

Azerbaycan'daki Şah deniz sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı' nda istihdam edilecek argon kaynakçılarının yetiştirilmesi için Bayburt'ta kurs açılacak.

Ar-Ge için 1 milyar liralık kaynak ayrıldı!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Türkiye'nin e-devlet endeksinde AB ülkeleri arasında 6'ncı olduğunu söyledi. Bakan Elvan, Ar-Ge'ye de 1 milyar liralık kaynak ayırdıklarını dile getirdi..

Konut kredisinde kaynak kullanımı destekleme fonu nedir?

Konut kredisi kullanan kimselere kaynak kullanımı destekleme fonu muafiyeti uygulanıyor. Peki, konut kredisinde kaynak kullanımı destekleme fonu nedir? Konut kredisinde bu muafiyet kalkacak mı?

Kentsel dönüşüm için 1 milyar TL'yi aşkın kaynak kullanıldı!

Kentsel dönüşüm için 1 milyar TL'yi aşkın kaynak kullanıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm için bu güne kadar 1 Milyar TL’yi aşkın kaynak kullandıklarını ifade etti.

2020 olimpiyatları kaynak Haberi

2020 olimpiyatları kaynak


Türkiye'nin ikinci kez "final grubuna" kaldığı yaz olimpiyatlarında, 2020 organizasyonu için sadece inşaatlara yönelik 20 milyar TL kaynak ayrıldı. İstanbul, Madrid ve Tokyo'nun aday olduğu 2020 Yaz Olimpiyatlarının sonuçlan 7 Eylül'de açıklanacak. Dünyanın en büyük organizasyonu olan yaz olimpiyatları bütün sektörlerde büyük bir iş hacmi yaratıyor. Türkiye'de olimpiyat organizasyonunun üstlenilmesi halinde bütün inşaat işleri TOKİ'nin ana müteahhitliğinde gerçekleştirilecek.


İstanbul için hazırlanan olimpiyat planında yapılacak ayrılan 20 milyar TL'nin, stat, salon, olimpiyat köyü ve basın-iletişim merkezlerinde kullanılacağı belirtildi. İstanbul'un kazanması halinde inşaat işlerinin tamamında TOKİ ana yüklenici olacak ve alt işverenlere yönelik ihaleleri gerçekleştirecek. Ayrıca, inşaatların yürütülmesinden sorumlu olacak. TOKİ Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı protokol çerçevesinde halen 11 stadyumun inşaatında ana müteahhit konumunda bulunuyor. Ayrıca, 8 stadın da inşa...