18 / 05 / 2024

2021 banka promosyonu ne zaman verilecek

2021 banka promosyonu ne zaman verilecek

Yeni yılda da milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaş için promosyon avantajı devam ediyor. Promosyon az 500 lira ile başlıyor ve bu tutar 1,500 liraya kadar çıkıyor.

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Emeklilerin hesabına kesin bu kadar yatacak! İş Bankası emekli promosyonu 2024! 

Milyonlarca emekli hangi bankanın kaç TL promosyon verdiğini merak ediyor. En çok araştırılan banka da İş Bankası oluyor. Peki İş Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte İş Bankası emekli promosyon 2024..

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu! SSK, Bağ-kur, emekli sandığı emeklileri dikkat! 12 bin lira promosyon veriliyor!

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu emekliler tarafından araştırılıyor. Kuveyt Türk emeklilere 12 bin liraya kadar banka promosyonu veriyor. 2024 Kuveyt Türk emekli banka promosyonu ödemesi...

Akbank emekli promosyon ne kadar? Akbank'tan maaş alanlar dikkat! Akbank 2024 emekli promosyon tutarı!

Banka promosyonları milyonlarca emekli tarafından merakla takip ediliyor. Emekliler hangi bankanın daha çok promosyon verdiğini araştırıyor. Bu kapsamda en çok da Akbank emekli promosyon ödemesi en çok merak edilenler arasında. Peki Akbank emekli promosyon ne kadar? 2024 emekli banka promosyonu kaç

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Milyonlarca emekliye, emekli maaşlarını taşıdıklarında bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor? Peki en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka hangileri? Kamu bankalarında emekli promosyonu kaç TL? İşte Şubat 2024 promosyon ödemeleri...

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

12 bin 500 TL+5 bin TL+maaş ile emeklilerin cebi ısınacak! Kasım ayında peş peşe ödemeye yapılacak!

Milyonlarca emekliyi kapsayan banka promosyonu, 5 bin TL bayram ikramiyesi ve en az 7 bin 500 TL maaş ödemeleri hesaplara yatırılacak. 

Banka promosyonu değil bu daha büyük bomba. Bu meslek sahiplerine piyango vurdu. Erken emekli olacaksınız

Banka promosyonu değil bu daha büyük bir bomba. Erken emekli olabilecek meslekler listesi güncellendi. Listedeki işleri yapanlara piyango vurdu.

Emekli promosyonunda son dakika! Ceza gibi karar: O emekliler banka promosyondan yararlanamadı!

Bankalar tarafından sağlanan emekli banka promosyonundan bir grup emekli faydalanamıyor. Peki, hangi emekliler banka promosyonu alamadı? İşte detaylar...

Emeklilere banka promosyonu şoku! Banka promosyonları yatmayacak mı? Emekliler dikkat!

Emeklilerin banka promosyonları da kriz engeline takıldı. Emeklilerin aylıklarını kendi bankalarından alması için çeşitli kampanyalar hazırlayan bankaların, icra takibine giren emeklilerin promosyonlarını yatırmadığı öğrenildi.

2021 banka promosyonu ne zaman verilecek Haberi

2021 banka promosyonu ne zaman verilecek

Milyonlarca vatandaş için promosyon fırsatı devam ediyor. Promosyon az 500 lira ile başlıyor ve bu tutar 1,500 liraya kadar çıkıyor. 3 yıl emekli maaşını belirli bankadan alma sözüyle promosyon ödemeleri alınabiliyor ve banka tarafından sunulan ek fırsatlardan yararlanabiliyorsunuz. 

Yeni yılda da milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaş için promosyon avantajı sürüyor. Bankalar tarafından sunulan teklifler ise merak ediliyor. Promosyon teklifleri içerisinde Yapı Kredi'nin 1.500 TL'ye varan ödemeleri dikkat çekiyor. 3 yıl maaşını belirli bankadan alacağını taahüt eden emeklilere bankalar 500 liradan 1.500 liraya kadar promosyon ödüyor. Maaşı yeni bağlanan emekliler için fırsat henüz bitmedi. Maaş miktarına göre en az 500, 625 ve 750 lira ödeniyor. Ancak ödemelerin miktarı ve ek olarak emekliye sunulan fırsatlar dikkat çekmeye devam ediyor. Denizbank'ta emekli yakınını getiren emekliler...