30 / 06 / 2024

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırırken en çok merak edilen bankaların başında da İş Bankası geliyor. Peki İş Bankası Haziran 2024 emekli promosyonu ne kadar? 



Kamu bankalarında ve özel bankalarda Haziran 2024 güncel banka promosyonları peş peşe açıklandı. Kamu bankalarında emekli promosyon ödemeleri 8 bin lira ile 12 bin lira arasında farklılık gösterirken, özel bankalarda bu rakamlar daha yüksek.

SGK, Bağ-Kur ve memur emeklileri banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğu ile ilgili araştırmalar yaparken bu promosyondan yararlanmak isteyenlerden de 3 yıllık taahhüt şartı aranıyor. 

Emekli vatandaşların promosyon rakamları ile ilgili olarak en çok merak ettiği bankalar arasında İş Bankası yer alıyor. Peki İş Bankası promosyon 2024 kaç TL? İş Bankası emekli promosyonu için nasıl başvuru nasıl yapılır?

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON HAZİRAN 2024

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) nakit promosyon ödemesinden yararlanma hakkına sahip oluyor. 

Ayrıca bunun dışında emekli aylıklarını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, pek çok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor. 

Paylaşılan detaylara göre emekliler, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını İş Bankası'na taşıyabiliyor ve emekli promosyon başvurusu gerçekleştirebiliyor. Söz konusu işlemleri bankanın şubeleri aracılığıyla da yapmak mümkün.

SSK ya da Bağkur’dan emekli olacaklar SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yapıp veya e-Devlet kapısı üzerinden emeklilik başvuru işlemleri sırasında İş Bankası’nı tercih edebiliyor. 

Yine paylaşılan detaylar agöre Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar da, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemeleri için banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

Söz konusu bu işlemler sonrasında, emekli vatandaşların İşCep, İnternet Şubesi ya da İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası'ndan almak istediği hesabı belirlemek için talimat vermesi ve promosyon başvurusu yapması gerekli.

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

İŞ BANKASI PROMOSYON HAZİRAN 2024 NE KADAR? 

Emekli maaşılarını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 sene süreyle emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takip eden işlemlerin ardından nakit promosyon ödemesi veriliyor.

Promosyon tutarları, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanıyor ve 3 yıllığına da peşin şekilde yatırılıyor. 


Maaş Aralığı    Promosyon Tutarı
10 bin Türk Lirası'na  (10 bin TL hariç) kadar olanlar    5 bin Türk Lirası
10 bin Türk Lirası - 15 bin Türk Lirası  (15 bin TL hariç) arasında olanlar    8 bin Türk Lirası
15 bin Türk Lirası - 20 bin Türk Lirası (20 bin TL hariç) arasında olanlar    10 bin Türk Lirası
20 bin Türk Lirası ve daha fazla olanlar    12 bin Türk Lirası

O bölgede villalar rekor kırıyor! 10 milyon TL'ye 1 hafta tatil yapılır mı? 

1 Haziran 2024 güncel motorin, LPG ve benzin fiyatları!

Üç dünya devinden peş peşe dolar kuru tahmini geldi! Dolar 2024 sonunda ne kadar olacak? Hemen bakın!


Geri Dön