30 / 06 / 2024

Selçuk Geçer emeklilere kötü haberi verdi! Son dakika kulis bilgisi! Temmuz'da emekli maaş zammında kesinti yapılacak

Selçuk Geçer emeklilere kötü haberi verdi! Son dakika kulis bilgisi! Temmuz'da emekli maaş zammında kesinti yapılacak

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz maaş zamlarıyla ilgili ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi. Geçer, temmuzda emekli maaş zammında kesinti yapılacağını açıkladı.



Emeklilerin gözü Temmuz maaş zamlarında. Emekliler, temmuzda maaşlarına gelecek zammı heyecanla beklerken ekonomist Selçuk Geçer'den kötü haber geldi. Geçer, kulis bilgisini payşlarak emeklilerin temmuz maaş zammında kesinti olacağını söyledi. 

GÜNCEL EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR?

Ocak ayında emekli maaşlarına yüzde 49,25 oranında zam yapılmıştı. Ancak gerçekleşen zam 6 bin 700 TL ve altında kök aylığı alan emekliler 10 bin TL maaş almaya devam etti. Açlık sınırının altında kalan emekli maaşlarına emekliler tepki gösterirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşların ekstra bir zam gelmeyeceğine dair açıklama yapmıştı. 

Selçuk Geçer emeklilere kötü haberi verdi! Son dakika kulis bilgisi! Temmuz da emekli maaş zammında kesinti yapılacak

SELÇUK GEÇER'DEN EMEKLİLERE KÖTÜ HABER!

Kamusonhaber'de yer alan habere göre; Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise son dakika kulis bilgisini paylaşarak emeklilere kara haberi verdi. Geçer, ‘emeklinin de zammı kısılabilir’ diyerek şu açıklamaları yaptı. 

Geçer:''Emeklinin de zammını kısacaklar. Mevcut enflasyona göre belirliyoruz diyecekler. Temmuz enflasyonunu bir miktar düşürecekler. Yılın ikinci yarısında enflasyonu daha da aşağıya doğru çekecekler. TÜİK enflasyondan bahsediyorum. Gerçek enflasyon yukarıda kalmaya devam edecek. Bu koşullarda emekliler fakir kalmayı sürdürecek” dedi.

TEMMUZ EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Emekliler merakla yeni zamların ne zaman belli olacağını merak ediyor. Faruk Erdem emekli ve memurlara yapılacak yeni zam oranı 3 Temmuz tarihinde kesinleşecepğini açıkladı. Memur emeklilerine maaş ödemesi, ay içinde zam farkı 1-5 Temmuz tarihleri arasında, SSK emeklilerine zamlı maaş 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş 25-28 Temmuz tarihleri arasında verilecek. 

Emekliye, dar gelirlilere ve 3 çocuklu ailelere destek verilecek! Hükümet resmen açıkladı!

65 yaş aylığına zam gelecek mi? 

Temmuz 2024 emekli zamlarında kök maaş tehlikesi! Milyonlarca emekli düşük zam alabilir! 

Geri Dön