19 / 05 / 2024

2021 kredi ödemeleri

2021 kredi ödemeleri

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, ilk defa burs-kredi alacak 398 bin 173 öğrenciler için yapılacak 680 milyon 603 bin 508 liralık ödemenin bu geceden itibaren başlayacağını duyurdu.

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Yapı Kredi Mayıs promosyonuyla başvuranın hesabına tam 18 bin TL yatırılıyor

SSK ve Bağkur emeklilerinin gündeminden düşmeyen promosyon ödemeleri için bir müjde de Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi yeni emekli paketiyle hesaplara 18 bin TL yatırılacağını duyurdu.

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi seviyesi ne kadar oldu?

Türkiye'nin 5 senelik kredi risk primi (CDS), Şubat 2021'den bu yana ilk defa 282 baz puanın altına gerileyerek 281,75 puana kadar düşüş yaşadı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

İlk evini alacaklara kredi müjdesi! 2 yıl ertelemeli olacak

Ev alacaklar için mucize kredi desteği. Kampanyadan sadece ilk evini alacak olanlar faydalanabilecek. Kredi ödemeleri ise ‘2 yıl ertelemeli 18 yıl vade’ şeklinde yapılacak. ‘Hâlihazırda bir evde hissesi olmamak’ şartı gerekiyor.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 154,6 milyar dolara düştü!

Özel sektörün yurt dışından aldığı toplam kredi borcu, 2021 yıl sonuna göre 7,6 milyar dolar düşerek 154.6 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde yapılması gereken anapara geri ödemelerinin ise 45,2 milyar dolar olduğu belirtildi.

TEB de gaza bastı. TEB müşterileri şimdi baksın

Türkiye Ekonomi Bankası da kredi konusunda gaza bastı. TEB'den kredi ödemeleri hakkında çok önemli bir açıklama geldi.

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Depremin ağır hasar verdiği kentlerde 6 ay yeterli bulunmadı! Kredi ödemeleri için süre uzamalı

Kahramanmaraş merkezli bölge illerini etkileyen 2 büyük depremde vatandaşların banka kredilerinin 6 ay ertelenmesi kararı alınmıştı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, 6 aylık sürenin yetersiz olduğunu söyledi.

Üniversite öğrencileri dikkat! Burs ve kredi ödemeleri bugün başladı! Peki siz ne zaman ödeme alacaksınız?

Milyonlarca üniversite öğrencisinin heyecanla beklediği burs ve kredi ödemeleri bugün başladı! Peki siz ne zaman ödeme alacaksınız? İşte ödeme günleri…

Başvurusu onaylanan herkesin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! Ödemeler o tarihlerde peş peşe çekilecek!

KYK burs sonuçları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Milyonlarca KYK burs ve kredi sonuçlarını öğrenen üniversite öğrencileri KYK burslarının yatırılmasını bekliyor. Peki KYK toplu burs ve kredi ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

2021 kredi ödemeleri Haberi

2021 kredi ödemeleri

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, 2020-2021 öğretim yılı için burs-kredi başvurusu yaparak taahhütnamesini onaylayan yükseköğrenim öğrencilerinin, ekim ayından geçerli üç aylık burs-kredilerinin bu gece hesaplarına yatacağını duyurdu.

Anadolu Ajansı'ndan Erkan Tiryaki'nin haberine göre; ilk defa burs-kredi alacak 398 bin 173 öğrenciye toplam 680 milyon 603 bin 508 lira ödeme yapılacağını aktaran Kasapoğlu, TC kimlik numarasının sonu "0" olanların 28 Aralık’ta, "2" olanların 29 Aralık’ta, "4" olanların 30 Aralık'ta, "6 ve 8" olanların ise 31 Aralık'ta ödemelerini alabileceğini kaydetti.