29 / 04 / 2024

216 Bahar ağaç sayısı

216 Bahar ağaç sayısı

İlk kentsel dönüşüm projesini İstanbul Kozyatağı’nda inşa edecek olan 216 Yapı, proje alanı içinde yer alan asırlık ağaçları korumaya aldı. 216 Bahar ismiyle yükselecek projede koruma altında olan 30’dan fazla ağaç bulunuyor.

IMF açıkladı: Türkiye’de enflasyon da dolar da yüksek kalmaya devam edecek!

IMF Bahar toplantısında Dünya Ekonomik Görünümü raporunda Türkiye ile ilgili tahminlerini de paylaştı. Raporda 2024 yılı için enflasyon tahmini yüzde 45 seviyelerinde açıklanırken doların da yükselişine devam edeceği görüldü..

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Opel Crossland'e 11 günde 216 bin TL zam geldi! Tek tek açıklanan yeni fiyatları görenler inanamadı!

Opel Crossland'e 11 günde 216 bin TL zam geldi... Tek tek açıklanan yeni fiyatları görenler inanamadı... Peki Crossland'in yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Crossland Temmuz 2023 fiyatları...

MGM açıkladı: Hafta sonu planları iptal! Öyle bir yağış geliyor ki!

Hafta sonu plan yapan vatandaşlar için MGM açıkladı! Planlar iptal şiddetli yağmurlar geliyor.  Genel Müdürlüğü son zamanlarda bahar yağmurlarının barajlardaki doluluk oranlarını artırdığını belirtirken, aynı zamanda kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Eriğin fiyatı ağızları açık bıraktı! Sanki gram altınla yarışıyor! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi

Erik tezgahlardaki yerini aldı. Fakat baharın habercisi eriğin fiyatları görenlerin ağzını açık bıraktı. Eriğin fiyat etiketini görenler dönüp bir daha baktı. İşte detaylar...

Üniversiteler açılacak mı? YÖK üniversiteler ne zaman açılacak? Nisanda üniversiteler açılır mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak? Nisan ayında üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler bahar dönemi yüz yüze mi olacak? bu sorular şu sıralarda sık sık soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

Mercedes Benz'den muhteşem bahar kampanyası! İşte Mercedes Benz A serisi 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Araba almak isteyen yüz binlerce kişi otomobil markalarının fiyat listesini araştırıyor. Mercedes Benz bahar aylarının gelmesi ile bir kampanya başlattı. Kampanyayı duyanlar hemen araştırmaya başladı. Hangi modelde, nasıl bir indirim var? Mercedes A serisi ne kadar oldu?

Electrolux UltraFlex toz torbasız süpürgelerde şaşırtan fırsat! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Electrolux UltraFlex toz torbasız süpürgelerde bahar kampanyasını başlattı. 31 Mart'a kadar UltraFlex toz torbasız süpürge alımlarına 250 TL'ye varan Migros çeki hediye ediliyor. 

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart tarihinde yapılacak.

216 Bahar ağaç sayısı Haberi

216 Bahar ağaç sayısı

Bugüne kadar 216 markasıyla birçok proje gerçekleştiren 216 Yapı, kentsel dönüşüm projelerinde de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 216 Yapı ilk dönüşüm projesini İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden Kozyatağı’nda yapacak. 216 Bahar ismiyle yükselecek proje, içinde bulunan asırlık ağaçları ve peyzajıyla da adından söz ettirecek. 


15 Kasım’da ön kayıt toplamaya başladıklarını belirten 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemize de ilginin yoğun olması bizi mutlu etti. Projenin özel peyzajıyla da iddialıyız. Tek bloklu projede 30’dan fazla ağaç korumaya alındı. Ağaçlardan 2’si ‘Anıt Ağaç’ statüsünde ve yaşları 100 yıldan fazlasına dayanıyor. Her ikisi de Sakız Ağacı” açıklamasında bulundu.

Şehrin içinde mahalle tadında  

216 Bahar, ‘Eski şehir merkezinde mahalle’...