18 / 05 / 2024

235 Development kimin

235 Development kimin

235 Development İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 640 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Özsoy tarafından kuruldu.

235 Development İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

235 Development İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 640 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Özsoy tarafından kuruldu.

Afyon Dinar RES, 235 bin konutun elektriğini karşılayacak!

Türkiye'nin ikinci büyük rüzgar enerjisi santrali Dinar RES tamamlandı. Afyon'da hayata geçirilen Dinar RES, yılda 564 milyon kilovatsaat elektrik üretilerek, 235 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Bulvar Atakent kimin?

5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Bulvar Atakent kimin?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Kartal IQ Residence kimin?

3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kartal IQ Residence projesi İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Kartal IQ Residence kimin?

Ümraniye Modda Senkron kimin?

Toplam 168 daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron projesinde ön satışlar başladı. Peki Ümraniye Modda Senkron kimin?

Selenium Retro 9 kimin?

Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ataköy Selenium Retro 9 projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro 9 kimin?

Atiye Residence kimin?

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Residence Kağıthane projesi toplam 108 adet daireden meydana geliyor. Peki Atiye Residence kimin?

Kuzeyşehir İzmir kimin?

Toplam 397 adet daireden meydana gelen İzmir Kuzeyşehir projesinde ev fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Kuzeyşehir İzmir kimin?

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

13 blok şeklinde yükselen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Pergamon Köşkleri satışta! 235 bin dolara!

Ispartakule Pergamon Köşkleri'nde 2+1 daireler, 4+1 bahçe dubleksi daireler ve 4+1 çatı dubleksi daireler bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 235 bin dolardan başlıyor.

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Alaswad, Nabıl Alaswad, Mohannad Alaswad Ve Molham Alaswad imzasıyla kuruldu.

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmoud Tlas Farzat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 5 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

235 Development kimin Haberi

235 Development kimin

235 Development İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 640 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Özsoy tarafından kuruldu.

235 Development İnşaat Anonim Şirketi konusu: 

A. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. B. -Şirket betonarme toplu konut, özel konut, her türlü inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. C. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. D. Emlak E. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak F. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. G. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı...