28 / 04 / 2024

24 Gayrimenkul kağıthane projesi

24 Gayrimenkul kağıthane projesi

Atakent 24 projesinde satışlarına devam eden 24 Gayrimenkul, 2017 yılında Küçükçekmece, Mimaroba ve Kağıthane'de yeni projelerine başlayacak.

24 Gayrimenkul 2015'te Kağıthane, Halkalı ve Basın Ekspres'te projelere başlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Cadde 24 projesiyle katılan 24 Gayrimenkul'ün, Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hasan Bursalıoğlu emlakkulisi.tv'ye devam eden projeleri ve 2015 yılı planlarından bahsetti...

24 Gayrimenkul Kağıthane'de yeni bir projeye başlayacak!

‘24’ markalı projeleriyle ilerleyen şirket, Kağıthane’de 400 stüdyo daireden oluşan bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kağıthane tünelinin girişinde inşa edilecek proje, Bilgi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olacak.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane'de hasarlı 24 binadan 12'si yıkıldı!

İstanbul Kağıthane'de çöken binanın etrafındaki hasarlı 24 binadan 12'sinin yıkımı tamamlandı

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Seyrantepe-Kağıthane cazibesini koruyor!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen bazı bölgelerde yatırımlar sürüyor. İstanbul'un merkezine kolay ulaşımıyla öne çıkan Seyrantepe-Kağıthane de bu bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor.

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Kağıthane Seba Suites fiyat!

24 ay 0 faiz imkanı sunulan Seba Suites Evleri 2 bloktan oluşuyor. Kağıthane Seba Suites fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Kağıthane'de 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Gürsel Mahallesi'nde yer alan 243 metrekare yüzölçümlü ana taşınmaz ihale usulü ile satışa sunuluyor. 

Mint E-5 Kağıthane teslimleri!

Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Mint E-5 Kağıthane teslimleri ne zaman?

Mint E-5 Kağıthane satış ofisi!

Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

24 Gayrimenkul kağıthane projesi Haberi

24 Gayrimenkul kağıthane projesi

Atakent 24 projesinde satışlarına devam eden 24 Gayrimenkul, 2017 yılında Küçükçekmece, Mimaroba ve Kağıthane'de yeni projelerine başlayacak. Fiyatların 365 bin TL'den başladığı Atakent 24 projesinin yüzde 35'i satıldı.


21 bin 500 metrekare alanda yapılacak olan Mimaroba 24 projesi yalı konut ve yalı cadde mağazalarından oluşuyor. Mimaroba 24 projesinin inşaat alanı 75 bin metrekare.



Basın Ekspres bölgesinde planlanan Prestige 24 projesi 4 bin 300 metrekare alanda inşa edilecek. 12 bin metrekare inşaat alanı olan projede konut ve ticaret alanları yer alıyor.



Halkalı Meydanı'nda hayata geçirilecek olan Arena 24 projesi 4 bin 400 metrekare alanda inşa edilecek. Konut ve cadde dükkanlarının yer aldığı Arena 24 projesinde satılabilir alan 17 bin metrekare.



Yalı Cadde Residence projesi Küçükçekmece Gölü kıyısında yapılacak. Göl ve deniz...