04 / 05 / 2024

25 bin konutluk projeler

25 bin konutluk projeler

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin "15 gün sonra açıklayacağım" dediği 25 bin Konut Projesi'nin üzerinden 18 gün geçmesine rağmen, hala bir açıklamada bulunamadığını söyledi.

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı!

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor...

Elazığ ve Tarsus'ta kurulan OSB'ler 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Son dönemde Elazığ ve Tarsus'ta kurulan OSB'ler yaklaşık 25 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacak" dedi.

İstanbul'da 13 bin konutluk yeni proje yükselecek!

İstanbul'daki inşaat şirketleri resmen yeni proje atağına kalktı. İstanbul'da 771 bin metrekare arsa üzerinde, 12,3 milyar lira değerinde toplam 13 bin konutluk yeni proje yükselecek...

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Uşak'a bin konutluk TOKİ projesi müjdesi!

Sanayi bölgesinden konut ve ticari alana dönüşümü içeren bir projeyi yaşama geçirerek yine bir ilke imza attıklarını belirten Başkan Cahan, “Dar gelirli ve emeklilere yönelik bin konutluk bir TOKİ projesi de yapacağız” dedi

TOKİ Kayaşehir 2017 projesine 25 bin 67 başvuru geldi!

TOKİ’nin İstanbul Kayaşehir’de satışa sunduğu toplam 1892 konut için şu ana kadar 25 bin 67 başvuru geldi. Projede başvurular bugün sona eriyor.

25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelendi!

Konut sektöründe yeni kampanya atağı başlıyor. Sektörde 10 günlük bayram tatilini fırsata çevirildi. Bayramdan sonra başlatılacak kampanyayla yaklaşık 25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelenecek.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki evini aylık 25 bin dolara kiralıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy’deki lüks villasını içindeki eşyaları ile birlikte kiraya veriyor. Pekkan, evi için aylık 25 bin dolar istiyor.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece'ye 3 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Büyükçekmece'de 3 bin konutluk kentsel dönüşüm planlanıyor. Bölgede hem kamunun hem de özel sektörün yatırımları sürüyor.

Bahreyn'e 25 bin yeni konut inşa edilecek!

Basra Körfezi'nde yer alan Bahreyn'de enerji, konut ve sağlık sektörlerinde önemli projeler hayata geçirilecek. Bölgede 25 bin konutun yapımı için sözleşme imzalandı.

Keçiören'de 2016'da 25 bin 400 konut satıldı!

TUİK konut satışı verileri açıklandı. Verilere göre, Ankara Keçiören, en fazla konut satışı yapılan 2. ilçe oldu. Keçiören'de, 25 bin 400 ev satıldı.

25 bin konutluk projeler Haberi

25 bin konutluk projeler

CHP Milletvekili Yazmalı Efe Melike Basmacı, 7 Haziran seçimleri öncesinde oy toplamak adına oluşturulan 25 bin konut projesi üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen, AKP'nin tüm kurumları seferber ettiğini ancak seçmene verdiği sözün unutulduğunu kaydetti. Apar-topar açıklanan 25 bin konut projesinin, yalan olduğunu artık vatandaşın da anladığını belirten Yazmalı Efe, "Zeybekci, bilbordlara arsa da proje de tamam' reklamı vererek halkı hala kandırmaya, boş vaad vermeye devam etmektedir. AKP'nin çöküşte olduğunu herkes gibi kendisi de biliyor. Konut projesine kayıt olan 126 bin kişinin oylarını alıp ayakta durabilmenin çabası içindeler. Projeyi hani hemen yapıyordunuz? Yapamazsınız. Dar gelirliyi uygun fiyatla konut sahibi yapma fikri CHP'nin projesiydi. Bizden aldınız, açık gözlülük yapıp açıkladınız ama, hala ortada ne arsa var, ne proje. Ne de...