02 / 05 / 2024

250 TL taksitle kentsel dönüşüm

250 TL taksitle kentsel dönüşüm

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı sıfatıyla 1 Kasım 2015 seçim vaatlerini yayınladığı Ak Beyanname içerisinde birbirinden farklı yenilik var.

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

DKY Lokum Evler'de 3 bin 250 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Lokum Evler projesinde 3 bin 250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje Tuzla Aydınlı'da hayata geçirildi..

Terrace Lotus'ta 2+1 daireler 4 bin 250 TL taksitle!

İstanbul Esenyurt'ta E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 2+1 daireler 4 bin 250 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor..

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

Emekliler 250 TL taksitle ev sahibi olabilecek mi?

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin oy mücadelesi başladı. Vatandaşa verilen sözler ve vaadler seçim öncesinde partilerin sloganı oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilere 240 TL taksitle konut edinme imkanı sağlanacağını ifade etti

TOKİ Malatya Beydağı'nda 250 TL taksitle!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 250 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulan projede daire fiyatları 80 bin 323 TL'den başlıyor.

TOKİ'den dar gelirliye 250 TL taksitle konut!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, başta emekliler ve dar gelirli vatandaşları 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışmaya başladıklarını söyledi.

TOKİ'den 250 TL taksitle konut!

Alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni projeler hazırladıklarını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "TOKİ, Malatya'da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacak" dedi.

TOKİ emeklileri 250 taksitle ev sahibi yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Başbakanımızın müjdelediği 200 bin yeni konut ile başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık.” dedi.

TOKİ'den 250 TL taksitle ev!

TOKİ, Karaman'ın aralarında bulunduğu Anadolu şehirlerinde emeklilerin konut ihtiyacını gidermek için başlattığı projeleri hızlandırdı. Emeklilerin aylık 250 TL taksitle sahibi olacakları evlerin kontenjanları da yüzde 25'e çıkarıldı.

TOKi'den emekliye 250 turizm çalışanına 400 TL taksitle ev!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Başbakanımızın müjdelediği 200 bin yeni konutla başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık" dedi.

TOKİ 250 TL taksitli konutlar için çalışmaları hızlandırdı!

TOKİ Başkanı Turan, ’Dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık. Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını karşılamak için yüzde 25’lik kontenjan ayırıyoruz’ dedi.

Turizm çalışanları 250 TL taksitle ev sahibi olabilecek!

AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın turizm çalışanlarına 12 ay süreyle çalışma imkanı sağlanmasına ilişkin açıklamasının ardından, sektör çalışanlarının 250 lira taksitle ev sahibi olacağı müjdesi geldi.

250 TL taksitle kentsel dönüşüm Haberi

250 TL taksitle kentsel dönüşüm

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı sıfatıyla 1 Kasım 2015 seçim vaatlerini yayınladığı Ak Beyanname içerisinde birbirinden farklı yenilik var.


Çiftçiden kamuya, özelden bankacılığa kadar birçok yeniliğin bulunduğu seçim beyannamesi içerisinde en dikkatimi çeken emekliye 250TL taksitle ev imkanı. Birçok siyasi partinin ev ile ilgili söylemlerini beyannamelerden okuduk. Ancak Emekli'ye 250TL taksitle ev konusu çok hassas ve önemli bir konu. Ve Bursa'da bu konunun ehli bir sivil toplum kuruluşu olan İMSİAD var. İMSİAD kelime anlamı olarak İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği demek. Anlayacağınız 250 TL'ye ev konusunun ana muhatabı. Türkiye'nin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, emekliye 250 TL taksitle ev vereceğiz diyorsa bu maliyetlere ev satışı mümkündür diye düşünüyorum. Peki o zaman Bursa ve genelde Türkiye gibi bir ülkede...