03 / 05 / 2024

27. Uluslararası Kalite Zirvesi

27. Uluslararası Kalite Zirvesi

Costa Group’un inşaat sektöründeki yatırımları, Business Initiative Directions'ın (BID) New York’ta düzenlenen 27. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde altın kategoride Kalite Yönetimi ödülüne layık görüldü

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Türkiye tapu kaydı sıralamasında dünyada 27. sıraya yükseldi!

Yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmalarında, uluslararası yatırımcılar tarafından referans kaynak olarak görülen "Dünya Bankası İş Ortamı 2020 Raporu"nda Türkiye, tapu kaydı sıralamasında 27. sıraya çıktı.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İMSAD 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD, iç ve dış pazarları toplamında 630 milyar TL üzerinde değeri olan sektörün temsilcilerini 5 Kasım 2019’da Uluslararası Kalite Zirvesi’nde buluşturacak…

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı 27 Ağustos'ta açılacak!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım 2019 Salı günü yapılacak. Zirve, ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2019’a ertelendi!

Türkiye İMSAD tarafından 11 Ekim’de düzenlenmesi planlanan ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’, 2019’a ertelendi.

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

27. Uluslararası Kalite Zirvesi Haberi

27. Uluslararası Kalite Zirvesi

Yurt dışında faaliyet gösteren bir firma olarak, faaliyet gösterdiği ülke adına ödül alan ilk Türk kuruluşu olan Costa Group’un merkezi Rusya’da bulunuyor. 


Rusya’da özellikle inşaat alanındaki çalışmalarıyla önemli bir yere sahip olan Costa Group, Business Initiative Directions’ın (BID) 28 Mayıs’ta ABD’nin New York kentinde düzenlenen 27. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde altın kategoride Kalite Yönetimi ödülüne layık görüldü. 


İş dünyasında Rusya Federasyonu’nu başarıyla temsil eden Costa kalite, liderlik, teknoloji ve yenilik alanındaki başarıları nedeniyle bu ödüle hak kazandı.  


Merkezi Rusya’da olan Costa, bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Yurt dışında yatırım yapan bir Türk kuruluşu olarak ödül alan Costa Group, bugüne dek ödül alan Türk kurumlar arasında bu özelliği ile bir ilkin yaşanmasını sağlıyor. 


Costa Group Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Çalgüner, QC 100 Toplam Kalite...